Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Εσείς το ξέρατε;


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΑΧΡΗΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ
0:33
25/06/2020
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
2
loading

Για να μπορέσει να περπατήσει με τον περίφημο σέξι τρόπο της, η Μέριλιν Μονρόε είχε πριονίσει ένα κομμάτι από το τακούνι του ενός παπουτσιού της!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Μαθετε να βαδιζετε

    Κατά το βάδισμα το κορμί πρέπει να μένει ίσιο ,ούτε οι γοφοι ,ούτε οι πλάτες πρέπει να -γυριζουν- .Οι ώμοι πρέπει καλά να βρίσκονται στο ίδιο ύψος .Το κεφάλι δεν πρέπει ποτέ να ταλαντεύεται . ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΝΕΚΕΝ =σφίγγουν μένα λάσο τα σκέλη τής αρχαριας 15 εκ πάνω από τα γόνατα .Δυό Αποτελέσματα= είναι υποχρεωμένη να βαδίζει με μικρά βήματα ,ο πάνω κορμός της ρίχνεται από μόνος του πίσω για να εξασφαλίσει την ισορροπία τού σώματος ,παρά το δέσιμο .ΓΙΑ ΝΑ βαδιζετε κρατώντας ακινητους τούς γοφούς= Τα χέρια τεντωμένα κρατατε ένα μπαστούνι πίσω σας στό ύψος τών γοφών .Αυτό θα τούς εμποδίσει να κινούνται κατά το βάδισμα .Ταυτόχρονα θα σβησετε την κοιλιά και τις πλάτες.

  2. avatar Κανονες

    ΌΤΑΝ καθεστε =Βαζετε μέσα τη κοιλιά ,έχετε τις γαμπες σας τη μιά απέναντι στη άλλη ,χωρίς να τις σταυρωνετε ψηλά . ΓΙΑ να μαζεψετε κάτι από το έδαφος =Αν είστε όρθια διπλωνετε χαριτωμένα τα γόνατα . ΕΧΕΤΕ να κατεβητε μιά σκάλα =Μη σκυβετε τον άνω κορμό σας για να κοιταζετε τα σκαλιά ,για να μενετε ίσια αφήνετε το πίσω γόνατο να καμφθει μέχρι πού το άλλο πόδι να τοποθετηθεί στο επόμενο σκαλί . ΟΤΑΝ ανεβαινετε μιά σκάλα =Μη παίρνετε το ύφος ότι περπατατε με τα τέσσερα ,μείνετε επίσης ίσια ,σε κάθε σκαλί δώστε την ορμή προς το άλλο σκαλί στηριγμένη στη μύτη τού ποδιού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει