Μία νέα μόδα έχει αρχίσει να εμφανίζεται σε Youtube και social media αυξητικά τις τελευταίες ημέρες είναι άλλη μία ιντερνετική «πρόκληση».

Μετά τα cinnamon challenge, ice bucket challenge, mannequin challenge ένα ακόμη challenge έρχεται να απασχολήσει τους χρήστες του διαδικτύου, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι το πραγματικά ενδιαφέρον. Στον αντίποδα χρήστες των κοινωνικών δικτύων και ειδικοί σχολιάζουν ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα.

Το ζητούμενο στην νέα δοκιμασία είναι η ρίψη τυριού στο πρόσωπο ενός μωρού. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που έχουν να κάνουν όσοι αποδέχονται την «πρόκληση», είναι να ρίξουν μια φέτα τυρί στο πρόσωπο ενός μωρού με τρόπο που αυτή να κολλήσει πάνω του.

Αυτό το challenge δεν έχει γίνει δεκτό με συμπάθεια καθώς πάρα πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο τόσο για κακομεταχείριση των παιδιών όσο και για σπατάλη τροφίμων, σε καιρούς χαλεπούς.

Ο άνθρωπος ο οποίος πόσταρε πρώτος αυτό το βίντεο με το μωρό του στο facebook αναφέρει και ο ίδιος ότι το κατέβασε καθώς «έχει ξεφύγει από τον έλεγχο», ενώ ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του καθώς η κατάσταση έχει γίνει «ιδιαίτερα παραβιαστική».