Μπορεί να μην είχε το διάσημο μαγικό λυχνάρι του, ούτε να τον συνόδευε η πανέμορφη Τζασμίν. Είχε όμως το μαγικό χαλί του και με αυτό έκανε εντύπωση κυκλοφορώντας στους δρόμους του Νιου Μπράνσγουικ, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Δύο φοιτητές, o Neil Patel και ο Brandon Yu από το πανεπιστήμιο Rutgers διεκδικούν τον τίτλο για το καλύτερο Halloween project.

Λάτρεις του σκτέιτμπορντ, παρουσίασαν τη δική τους εκδοχή του γνωστού ήρωα του Disney, Αλαντίν.

Ο Brandon φόρεσε την κατάλληλη ενδυμασία και ανέβηκε στο ηλεκτρικό πατίνι του, το οποίο για τις ανάγκες του ρόλου είχε μετατρέψει σε μαγικό χαλί, ενώ ο φίλος του Neil ακολουθούσε πάνω στο πατίνι του καταγράφοντας με κάμερα την περιπλάνησή του Αλαντίν στα πεζοδρόμια και στους δρόμους της πόλης.

Η εικόνα ενός μεταμφιεσμένου τύπου να κινείται με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα χαλί ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή, καθώς δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι αιωρείται, αφού το πατίνι που υπήρχε κάτω από το χαλί, δεν φαινόταν.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.