Πολλές φορές στο δρόμο χάνουμε την ψυχραιμία μας όταν δεν μας αρέσει ο τρόπος που συμπεριφέρονται κάποιοι άλλοι οδηγοί. Το πώς το διαχειριζόμαστε έχει να κάνει με το χαρακτήρα του καθενός.

Άλλοι με βρισιές, άλλοι με φωνές, άλλοι με χειρονομίες, άλλοι κορνάροντας επίμονα. Υπάρχουν οι πιο ψύχραιμοι που δίνουν τόπο στην οργή αλλά και οι πιο οξύθυμοι που δεν σηκώνουν πολλά πολλά και που είναι έτοιμοι για όλα. Από τη χειροδικία μέχρι αυτό που κανείς δεν μπορεί να βάλει στο νου του.

Μια τέτοια ιδιάζουσα περίπτωση αποτελεί και ο Χένρι Τζορτζ Γουίβερ, από το Άλενταουν της Πενσυλβάνια, ο οποίος διαπληκτίστηκε σε μια διασταύρωση με έναν άλλο οδηγό για άγνωστο λόγο. Το περίεργο δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι αφόδευσε πάνω στον άλλο οδηγό για να τον εκδικηθεί!

Αυτό αναφέρει η αστυνομία της Πενσυλβάνια που έχει καταγράψει το περιστατικό. «Ο κατηγορούμενος και το θύμα είχαν διένεξη στο δρόμο που οδήγησε τον κατηγορούμενο στο να αφοδεύσει πάνω στο θύμα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο Γουίβερ συνελήφθη με την κατηγορία της παρενόχλησης.