Κακά συναπαντήματα με διευθυντές και προϊσταμένους κάθε είδους έχουν οι περισσότεροι, μόνο που ψάχνουν άλλους τρόπους να εκφράσουν τον θυμό ή τη δυσαρέσκειά τους.

Κάτι που δεν έκανε ο συγκεκριμένος Ινδός, που κατέφυγε στην απλούστερη και πιο βάρβαρη μορφή εκδίκησης. Το αηδιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε δικηγορικό γραφείο της ινδικής κομητείας Ουτάρ Πραντές, όταν ο υπάλληλος γενικών καθηκόντων φροντίζει να φτύσει στο μεταλλικό κύπελλο με το νερό που ετοιμάζει για την αφεντικίνα του, αφού τσεκάρει για άλλη μια φορά πως είναι μόνος στο δωμάτιο.

hopfgjo1

Το βίντεο ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα και έγινε κακός χαμός, με τον υπάλληλο να τίθεται για την ώρα σε αργία μέχρι να διαλευκανθούν από τη νομική φίρμα τα πώς και τα γιατί. Η εταιρία δήλωσε μάλιστα πως εγκατέστησε την κάμερα 4 μέρες πριν το συμβάν ειδικά για τον συγκεκριμένο υπάλληλο, καθώς όλοι παρατήρησαν μια διαφορά στη συμπεριφορά του.

Ο τοπικός δικαστής Prem Kumar Singh επιβεβαίωσε την επίσημη ιστορία της νομικής φίρμας, αν και δεν είναι ακόμα σαφές αν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του…