Το εισιτήριο για μία συναυλία θεωρείται ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να κάνει κάποιος. Ειδικά αν μιλάμε για συναυλία μεγάλου συγκροτήματος και μέσα στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και ταξίδι, τότε το δώρο αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Έτσι λοιπόν ο Ντάνκαν Ρομπ από το Τσέστερφιλντ της Αγγλίας νόμιζε ότι είχε κάνει στην κοπέλα του το καλύτερο δώρο. Είχε αγοράσει από πολύ νωρίς εισιτήρια για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας στις 10 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει το cbc.ca τα εισιτήρια έφτασαν στον Ρομπ ταχυδρομικά. Έκλεισαν και τα αεροπορικά τους εισιτήρια και προετοιμάστηκαν για το ταξίδι τους. Η κοπέλα, ωστόσο, είχε την ιδέα να ψάξει λίγο περισσότερα πράγματα για τη συναυλία που θα έβλεπαν και λίγες μέρες πριν το live έψαξε στο ίντερνετ για το support συγκρότημα.

Clipboard02

Δεν αναφερόταν, όμως, πουθενά συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο Μπέλφαστ. Τότε κοίταξαν καλύτερα τα εισιτήρια και ανακάλυψαν κάτι που αρχικά τους τρομοκράτησε. Αντί για τους Red Hot Chili Peppers θα έβλεπαν τους Red Hot Chili Pipers, «την πιο διάσημη μπάντα με πίπιζες στον πλανήτη», όπως αναφέρουν οι ίδιοι στο site τους.

τικετο2

Σε κάθε περίπτωση το ζευγάρι πήγε στο ταξίδι και μάλλον πέρασε καλά έστω και αν άκουσαν συγκρότημα με πίπιζες να παίζουν «Smoke on the Water» και «Thunderstruck».