Ένας πατέρας… απελπισμένος με το να ξυπνάει κάθε μέρα στις 5:30 το πρωί, έβαλε «αγγελία» στο Facebook ότι πουλάει το «παιδί-ξυπνητήρι». Ο Kevin Davies από το Λίβερπουλ δημοσίευσε την αγγελία σε μια προσπάθεια να «ξεφορτωθεί» -φυσικά αστειευόμενος- το γιο του, για να δει πώς οι υπόλοιποι άνθρωποι θα αντιδράσουν και εξέφρασε την ελπίδα ότι και οι υπόλοιποι γονείς θα συμφωνήσουν με αυτόν.

Η δημοσίευση που έκανε στο Facebook έγραφε: «Ανεκτίμητης αξίας ξυπνητήρι… Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι για την εργασία σας στις 6 το πρωί επειδή θα είστε ήδη ξύπνιος με αυτό εδώ το μικρό. Πρωινό; Κανένα πρόβλημα! Θα σας κάνει να φτιάξετε στις 5:35 το πρωί  για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με γεμάτη κοιλιά». kidfss3

Σύμφωνα με τον πατέρα του μικρού, το αγοράκι του ξυπνάει κάθε μέρα στις 5:30 τον τελευταίο χρόνο. Ο μικρούλης δεν μιλάει ακόμα καθαρά αλλά λέει: «Γεια σου μαμά και μπαμπά» και ζητάει το πρωινό του.

Οι δύο γονείς αντιμετωπίζουν την κατάσταση με χιούμορ και ο πατέρας εξηγεί: «Αυτός είναι τόσο δραστήριος ώστε γελάμε με την κατάσταση. Μας ξυπνάει ακριβώς στις 5:30 σαν να το ξέρει».

Όπως λέει ο ίδιος, όταν ανέβασε την αστεία αγγελία δεν περίμενε τόσα πολλά σχόλια, ενώ δέχτηκε ακόμη και προτάσεις για να τον «αγοράσουν»! Ωστόσο όπως λέει ο ίδιος αν κάποια μέρα ο ενός έτους γιος του… αποτύχει να τους ξυπνήσει έχουν ακόμη δυο παιδιά που μπορούν να το κάνουν επίσης νωρίς!

Ο μικρός, όπως όλα τα παιδάκια, έχει τόση ενέργεια που αν και ξυπνάει χαράματα, όπως χαρακτηριστικά λέει ο πατέρας του, είναι μια κινούμενη ενεργητική μπάλα όλη μέρα. Για να μην δεχθεί αρνητικά σχόλια για τη δημοσίευση του ο πατέρας που ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook εξηγεί πως απλά ήθελε να δει πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι γονείς που μάλλον τον καταλαβαίνουν. Όπως λέει όμως δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα υπάρχουν τόσες απαντήσεις και η αγγελία του θα μαζέψει τόσα likes!

kidfss01 kidfss2 kidfss4 kidfss5