Μια αποκάλυψη που άφησε τη συμπαρουσιάστριά της, Laura Byrne, με το στόμα ανοιχτό έκανε η influencer Brittany Hockley. Η 36χρονη Hockley από το Σίδνεϊ έχει σχέση εξ αποστάσεως με τον ελβετό ποδοσφαιριστή Benjamin Siegris και αυτό σημαίνει ότι βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο FaceTime για να διατηρούν επαφή.

Η Hockley εξήγησε στη Bryne στο δημοφιλές podcast «Life Uncut» ότι κάνει βιντεοκλήσεις με τον σύντροφό της κάθε μέρα και συνήθως, λόγω της διαφοράς ώρας, είναι όταν ετοιμάζεται το πρωί.

Η influencer είπε ότι ακουμπά το iPad της κάπου και κάνει την πρωινή της ρουτίνα, το μακιγιάζ της, ντους και τρώει το πρωινό της, ενώ οι δυο τους συνομιλούν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής.

Ένα πρωί, η Hockley δέχτηκε μια κλήση από τον καλό της, ενώ ήταν έτοιμη να μπει στο ντους και απάντησε χωρίς να το σκεφτεί. Ναι, ήταν εντελώς γυμνή.

«Κοιτάζω την οθόνη και εκεί είναι ο Ben και με κοιτάζει επίμονα. Ακριβώς δίπλα στον Ben είναι η μαμά του, ο μπαμπάς του και η αδελφή του», είπε.

Όπως εξήγησε, το αγόρι της αποφάσισε χωρίς καμία προειδοποίηση να κάνει ένα οικογενειακό FaceTime.

«Στέκομαι εκεί και τους κοιτάζω στα μάτια. Τα στήθη μου τους… κοιτάζουν στα μάτια και αυτοί με κοιτάζουν στα μάτια», είπε. Η Hockley ήταν τόσο ταπεινωμένη που έπεσε στο πάτωμα, για να βγει από το κάδρο, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Η όλη εμπειρία την έκανε να αισθάνεται σαν να πηγαίνει στην κόλαση, ενώ δηλώνει πως «πεθαίνει» κάθε φορά που θυμάται ότι ολόκληρη η οικογένεια του καλού της την έχει δει γυμνή.

Παρά το όλο… γυμνό δράμα, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά με τη Hockley και τον σύντροφό της.