Μια φοιτήτρια πήγε σπίτι για να μάθει ότι η οικογένειά της είχε μεγαλώσει — αλλά όχι με τον τρόπο που μπορεί να νομίζετε. Η Αμερικανίδα φοιτήτρια – η οποία χρησιμοποιεί το όνομα «Iz on the low» στο TikTok — δημοσίευσε ένα βίντεο υποστηρίζοντας ότι ανακάλυψε ότι ο μπαμπάς και η θετή μαμά της συνδέονταν με ένα άλλο ζευγάρι.

«Γυρνάω σπίτι από το κολέγιο για να μάθω ότι οι γονείς μου έχουν μια… πολυερωτική σχέση με ένα άλλο ζευγάρι», είπε η Iz στο κείμενο πάνω από ένα βίντεο με το χορό της που έχει περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο προβολές. «Έτοιμη να επιστρέψω στο δωμάτιο στην εστία μου», έγραψε η Iz στη λεζάντα του βίντεό της. Μερικοί από τους ακόλουθους της Iz εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τη δύσκολη θέση της μέσω σχολίων στο βίντεό της.

«Αυτό συνέβη με τον κολλητό μου και μετά ο μπαμπάς του συνάντησε τη γυναίκα του νέου ζευγαριού και η μαμά του και ο άλλος τύπος ξαναπαντρεύτηκαν», έγραψε ένα άτομο. «Πέρα από τα αστεία, αυτή είναι μια τεράστια αλλαγή και λυπάμαι που σας προκάλεσε κάτι τέτοιο: δεν ήταν δίκαιο», σημείωσε ένας άλλος. «Η μαμά μου και ο θετός μου μπαμπάς είχαν “φίλους” όταν ήμουν παιδί και τώρα είμαι σε σύγκρουση με τον άντρα μου», είπε μία άλλη, μεταδίδει η New York Post.

@gooninandbaiting

ready to head on back to my dorm room !!!!!!!

♬ Handsome And Wealthy – Migos

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε πριν από δύο ημέρες και έχει περισσότερες από 100.000 προβολές, η Iz ευχαριστεί τους followers της, αλλά είπε ότι έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους τρέλες από τον μπαμπά της. «Ευχαριστώ για την ανησυχία σας παιδιά. Οι γονείς που αναφέρονται στο βίντεό μου είναι στην πραγματικότητα ο μπαμπάς μου και η θετή μου μαμά», ανέφερε το κείμενο πάνω από το δεύτερο βίντεό της.

«Αυτός είναι ο τρίτος γάμος του μπαμπά μου, μετά τη μαμά μου. Μην ανησυχείτε, έχω εκπαιδευτεί συναισθηματικά για να χειρίζομαι αυτή την τρέλα σε όλη μου τη ζωή και νιώθω πλήρως ψυχρή στο κολέγιο», συνέχισε. Και φαίνεται ότι η νέα σχέση δεν την τρελαίνει πολύ. Σε ένα άλλο δεύτερο βίντεο, ισχυρίζεται ότι έκανε κρουαζιέρες με ένα αυτοκίνητο που ανήκει στους «νέους άλλους γονείς της».