Cafe bar-restaurant με all day λογική και φιλοσοφία που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Θα το συναντήσετε στη Διαγώνιο και θα σας κερδίσει αμέσως με τον προσεγμένο βιομηχανικό του χώρο και τη φιλική ατμόσφαιρα.

Το πρωί σερβίρει αρωματικό καφέ, ενώ από φέτος θα βρείτε έναν ολοκληρωμένο και δελεαστικό κατάλογο με προτάσεις πρωινού, οι οποίες σερβίρονται όλη μέρα. Από το μεσημέρι και μετά σας ξελογιάζει με τις δημιουργίες της μοντέρνας δημιουργικής ελληνικής κουζίνας με ιταλικές επιρροές. Δοκιμάστε την italian style pizza, για την οποία μιλάει ολόκληρη η Θεσσαλονίκη, ή κάντε ένα lunch break επιλέγοντας μέσα από μια πληθώρα σε tapas που θα συνοδεύσετε με κρασί. Τα ηνία της κουζίνας κρατάει ο σεφ Μενέλαος Στεφανακίδης.

Το Canteen ξεχωρίζει και για την ενημερωμένη cocktail list του.

m3

Αυτό ωστόσο που θα σε συναρπάσει και θα σε κάνει να έρχεσαι ξανά και ξανά είναι το brunch του κάθε μέρα έως τις 7 το απόγευμα παρακαλώ! To Canteen απάντησε δυναμικά στην τάση που έγινε λατρεία με έναν κατάλογο all day breakfast-brunch  για να σας κάνει πιστούς οπαδούς του, όλες τις ώρες της ημέρας, με pancakes, αυγοφέτες, scrambled eggs, eggs benedict, quiche lorraine και πολλές ακόμα λιχουδιές που θα σας ενθουσιάσουν.

m2

Info

Καθημερινά: 10.00-αργά, 13.00-01.00 (κουζίνα)

Από 15-20 ευρώ/άτομο (χωρίς κρασί), 8 ευρώ (ποτό), 9 ευρώ (cocktail), 3 ευρώ (freddo cappuccino)

Δημητρίου Γούναρη 7, Θεσσαλονίκη,  τηλ. 2310228520

m1 m4