Ένα ταξίδι ζωής στους Αγίους Τόπους και τα ελληνικά νησιά, σας καλεί να πραγματοποιήσετε η εταιρεία Orange Cruises, προσφέροντας μια μοναδική προσφορά τιμής και δώρο την εκδρομή στην Ιερουσαλήμ.

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Costa Mediterranea θα πραγματοποιήσει τον Οκτώβριο τρείς αναχωρήσεις προς τους Αγίους Τόπους και τα Ελληνικά νησιά, διάρκειας 7 ημερών, στη μοναδική τιμή των 299 ευρώ το άτομο, ενώ τα παιδιά κάτω των 18 ετών, θα ταξιδέψουν δωρεάν, εφόσον διαμένουν στην καμπίνα των γονιών τους.

Στην εξαιρετικά προνομιακή τιμή περιλαμβάνονται, πλήρης διατροφή καθημερινά (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό & 24ωρο μπουφέ), το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, η ασφάλιση αστικής & επαγγελματικής ευθύνης και για πρώτη φορά η εκδρομή στο Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ με Έλληνα συνοδό θα είναι εντελώς δωρεάν!

Οι αναχωρήσεις είναι στις 4, 11 και 18 Οκτωβρίου.

Η κρουαζιέρα «Άγιοι Τόποι και ελληνικά νησιά», ξεκινούν από το Ηράκλειο Κρήτης και έχει σταθμούς – προορισμούς τη Σαντορίνη, την Χάιφα στο Ισραήλ, τη Λεμεσό, την Αλάνυα στην Τουρκία και τη Ρόδο.

Μια μοναδική διαδρομή, που θα σας μεταφέρει σε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας και ταυτόχρονα θα σας χαρίσει εντυπωσιακές εικόνες φύσης, ιστορίας και πολιτισμού, διασκέδασης και γραφικότητας.

Η κρουαζιέρα

Γνωρίστε τους μοναδικούς προορισμούς της 7ήμερης κρουαζιέρας

Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα

Η πρωτεύουσα, το μεγαλύτερο λιμάνι της Κρήτης, βρίσκεται τρία χιλιόμετρα από το ανάκτορο της Κνωσού. Ανακαλύφθηκε το 1899 και έχει μερικώς αναστυλωθεί, πιστεύετε ότι το ανάκτορο του βασιλιά Μίνωα περιλάμβανε τον μυθικό λαβύρινθο.

Σαντορίνη, Ελλάδα

Η ηφαιστειογενής Σαντορίνη είναι το πιο εντυπωσιακό ελληνικό νησί. Τα Φηρά με τα άσπρα σπιτάκια και τα στενά δρομάκια, προσφέρουν μοναδική θέα στο Aιγαίο και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο!

Χάιφα, (Τελ Αβίβ), Ισραήλ

Τοποθετημένη στους πρόποδες του όρους Κάρμηλου, η Χάιφα είναι ποικιλόμορφη πόλη. Αυτό το λιμάνι αποτελεί πύλη προς τους Άγιους Τόπους και χωνευτήριο θρησκειών και πολιτισμών. Σε όποιο σημείο της πόλης κι αν βρίσκεστε, θα έχετε μια καταπληκτική θέα – από τις παραλίες και τον καμπύλο κόλπο μέχρι τα δάση του όρους Κάρμηλου. Ξεκινήστε το ταξίδι σας από το κέντρο της πόλης και επισκεφτείτε τα πολύχρωμα χωριά Ντρουγκ, όπου θα συναντήσετε φιλικά πρόσωπα και θα χαθείτε στις αγορές χειροτεχνιών. Στους τοίχους του Σπηλαίου του Προφήτη Ηλία, ένας τόπος προσκυνήματος για χιλιάδες Χριστιανούς, Μουσουλμάνους και Εβραίους, θα δείτε αφιερώσεις που έχουν αφήσει πιστοί εδώ και αιώνες. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το θαυμαστό Ναό και τους Κήπους του Μπαχάι, μια από τις πιο δημοφιλής ατραξιόν της Χάιφα.

Λεμεσός, Κύπρος

Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου και η μεγαλύτερη κοινότητα του νησιού. Είναι κτισμένη στον Όρμο του Ακρωτηρίου στην νότια ακτή και είναι το μεγαλύτερο λιμάνι διαμετακομιστικού εμπορίου της Μεσογείου. Η Λεμεσός φημίζεται για την πολιτιστική της παράδοση. Ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, μεγάλος αριθμός μουσείων και αρχαιολογικών χώρων είναι διαθέσιμα στον επισκέπτη.

Αλάνυα, Τουρκία

Είναι ένα μεγάλο τουριστικό θέρετρο στη νότια Τουρκία στη Μεσόγειο θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφθείτε το κάστρο Σελγιούκ στη χερσόνησο της Αλάνυα. Μέσα στο κάστρο θα δείτε το τζαμί και το καραβάνσεράϊ του Σουλεϊμάν. Αξίζει να κάνετε μια βόλτα στην παλιά πόλη με τα τείχη όπου θα δείτε πολλά αρχοντικά οθωμανικής αρχιτεκτονικής. Μπορείτε να επισκεφθείτε το εθνογραφικό μουσείο που βρίσκεται στον πύργο Κιζίλ Κιούλ και το σπήλαιο Νταμλατάς. Έχει ωραίες παραλίες με καθαρά νερά, έχει μαγαζιά, καταστήματα και εστιατόρια.

Ρόδος, Ελλάδα

Ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, ο Κολοσσός της Ρόδου, στεκόταν κάποτε στην είσοδο του λιμανιού της! Περιπλανηθείτε στο μεσαιωνικό κάστρο και την οδό των Ιπποτών.

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα λιμενικά έξοδα 120 ευρώ, η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών, η χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (φιλοδωρήματα), οι προαιρετικές εκδρομές, οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης και οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Απολαύστε τη ζωή εν πλω!

Αποτυπώνοντας το στυλ των ιστορικών παλατιών της Ιταλίας του 17ου και 18ου αιώνα, το κρουαζιερόπλοιο Costa Mediterranea, αντιπροσωπεύει την ιταλική κομψότητα, με τα περίτεχνα και πολυτελή στοιχεία της.

Μπαίνοντας στο δεκαόροφο αίθριο Maschera d’Argento, θα εντυπωσιαστείτε από το επιβλητικό γλυπτό του Gigi Rigamonti, με τις ελικοειδείς χορευτικές φιγούρες, που αιωρούνται ακριβώς από πάνω σας.

Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διακοσμημένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να αντικατοπτρίζεται το σύνθημα του πλοίου «Mai visto niente di simile», δηλαδή, δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Τα δώδεκα επίπεδα του Costa Mediterranea, έχουν το όνομα ενός μυθικού ή ιστορικού προσώπου. Συγκεκριμένα, ονομάζονται: Κίρκη, Τερψιχόρη, Βάκχος, Θησέας, Ορφέας, Νάρκισσος, Προμηθέας, Πήγασος, Αρμονία, Κλεοπάτρα, Πανδώρα και Μήδεια.

Η ιταλική, αλλά και η διεθνής κουζίνα έχουν την τιμητική τους στα 4 εστιατόρια του πλοίου, ενώ τα 12 μπαρ και η ντίσκο, θα ικανοποιήσουν κάθε μουσικό γούστο.

Παράλληλα, το θέατρο τριών επιπέδων, το καζίνο και η βιβλιοθήκη είναι μερικές ακόμα από τις επιλογές σας για διασκέδαση.

Επιλέξτε για τη διαμονή σας μια από τις 1.057 καμπίνες, με επιλογή μεταξύ εσωτερικής, εξωτερικής με παράθυρο, εξωτερικής με ιδιωτικό μπαλκόνι και σουίτας.

Στο Ischia spa θα χαλαρώσετε σε ένα κέντρο ευεξίας δυο επιπέδων, που περιλαμβάνει γυμναστήριο, αίθουσες θεραπείας, σάουνα, χαμάμ και σολάριουμ. Ακόμα, 4 τζακούζι, 4 πισίνες και μια νεροτσουλίθρα σας περιμένουν για στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις με ένα κλικ εδώ