To διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο party island, εκεί που η διασκέδαση «γράφει ιστορία» κάθε καλοκαίρι και οι jet setters καταφθάνουν από κάθε γωνιά της γης και το φετινό καλοκαίρι κλέβει την παράσταση. Το νησί της Ίμπιζα υπογράφει την πεμπτουσία του clubbing στη Μεσόγειο.

Αν ψάχνετε τον ορισμό της «ζωής γεμάτη πάρτι», τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το νησί για τη φετινή σεζόν. Δεν πειστήκατε ακόμα; Ορίστε πέντε λόγοι που αποδεικνύουν γιατί μια τέτοια επίσκεψη είναι αναπόφευκτη!

Experimental Beach Ibiza



Μπορείτε να είστε από τους πρώτους που θα επισκεφθούν το Experimental Beach! Το κέντρο άνοιξε την 1η Μαΐου του 2013 και ιδρυτές του είναι οι συντελεστές πολλών clubs στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Είναι ανοιχτό από τις 10.00 το πρωί έως τη 01.00 το βράδυ για ποτό, φαγητό ή απλά λίγες ώρες χαλάρωσης στην παραλία.

Bomba Ibiza



Ένα άλλο νέο club είναι το Bomba Ibiza. Οι δημιουργοί του είχαν ανοίξει πέρσι το εστιατόριο Downtown Ibiza και φέτος στέκονται επάξια στο ύψος της φήμης τους. Το Bomba Ibiza άνοιξε τον περασμένο Μάιο με εμφάνιση των Disclosure και του Fatboy Slim – οπότε ξέρετε τι να περιμένετε!

Ushuaia Party

Τα πάρτι της Ushuaia οργανώνονται στο πεντάστερο ξενοδοχείο Ushuaia Ibiza Beach Hotel και θεωρείται ένα από τα καλύτερα events του καλοκαιριού.

Τα πάρτι θα διοργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ατενίσετε τη μοναδική θέα από το νεόκτιστο πύργο Ushuaia και να καθίσετε κοντά στην πισίνα πίνοντας το κοκτέιλ σας, ενώ οι DJ θα ντύνουν με μουσική την καλοκαιρινή βραδιά στην Ίμπιζα.

Ibiza Rocks

Η ζωντανή μουσική είναι η βάση ενός καλοκαιρινού πάρτι. Το Ibiza Rocks, που θα διοργανώνεται από τις 5 Ιουνίου έως τις 18 Αυγούστου, αναμένεται να τραβήξει όλη την ροκ αφρόκρεμα του νησιού.

Επομένως, αν δεν ήσασταν ακόμη σίγουροι για το αν θέλετε να πάτε στην Ίμπιζα, τώρα έχετε κάθε λόγο, μιας και μπορείτε να χαλαρώσετε στον ήλιο ενώ απολαμβάνετε τους καλλιτέχνες Franz Ferdinand, Aluna George, Tinie Tempah και Ellie Goulding.

Nikki Beach Ibiza

Το Nikki Beach Group δε χρειάζεται πολλές συστάσεις, κυρίως λόγω του ότι βρίσκεται στη διαβόητη τοποθεσία St. Tropez, όπου όλοι οι επιφανείς και διάσημοι μαζεύονται από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, από φέτος, τα clubs Nikki Beach εμφανίστηκαν σε κάθε δημοφιλή τοποθεσία: Koh Samui, Cabo San Lucas, Μαγιόρκα, Marbella, Μαϊάμι, St Barth, και τώρα στην πολύβουη πόλη της Ίμπιζα και σύντομα και στην Ελλάδα. Το club βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού, προσφέρει μια μαγευτική θέα της Μεσογείου και διαθέτει beach club, εστιατόριο και μπουτίκ.