Σε εφαρμογή τίθεται από σήμερα, Τετάρτη, από τον ΕΟΤ, το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» Γ’ Ηλικίας 2013- 2014, Β’ ΦΑΣΗ, το οποίο θα ισχύσει έως τις 30 Ιουνίου.

Όπως έχει δημοσιοποιήσει στο παρελθόν ο ΕΟΤ, οι κάτοχοι των δελτίων «Τουρισμός για όλους» Γ’ Ηλικίας έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν διακοπές σε όλη την επικράτεια αναλόγως της επιλογής τους και της κράτησης που θα κάνουν από τον κατάλογο των τουριστικών καταλυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η διάρκεια των διακοπών είναι μέχρι 5 διανυκτερεύσεις, οι οποίες δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν το χρόνο ισχύος του προγράμματος, δηλαδή την 30η Ιουνίου.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ξενοδοχεία όλων των λειτουργικών μορφών και τάξεων, επιπλωμένες τουριστικές κατοικίες, τουριστικές επαύλεις, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και οργανωμένες τουριστικές κατασκηνώσεις, όλων των τάξεων που διαθέτουν Ειδικό Σήμα Λειτουργίας (ΕΣΛ), έχουν όλα τα δικαιολογητικά σε ισχύ και περιλαμβάνονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο καταλυμάτων του προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση, το ΕΣΛ πρέπει να ανταποκρίνεται, ως προς τη δυναμικότητα, στην υφιστάμενη κατάσταση.

Διάθεση των δελτίων και ηλεκτρονική ενημέρωση των δικαιολογητικών

Όλες οι πληροφορίες του προγράμματος, τα συμμετέχοντα καταλύματα, οι τιμές των καταλυμάτων και κάθε άλλη λεπτομέρεια, θα διατίθενται ηλεκτρονικά από τα ΚΕΠ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών), από τις κατά τόπους ΠΥΤ και γραφεία του ΕΟΤ, από το site του ΕΟΤ www.gnto.gov.gr ή www.visitgreece.gr.

Τα δελτία του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» Γ΄ Ηλικίας, θα διατίθενται από τα ΚΕΠ όλης της επικράτειας, καθημερινά εκτός αργιών, καθ΄ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και μέχρι εξαντλήσεως των 5.000 δελτίων που θα διατεθούν συνολικά.

Τέλος, η ημερήσια επιδότηση από τον ΕΟΤ ορίζεται στα 19 ευρώ (ανά άτομο /ανά διανυκτέρευση) για όλες τις μορφές και κατηγορίες καταλυμάτων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.