Αντιδρά ο ΕΟΤ για γερμανικό δημοσίευμα που παρουσιάζει το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην Τουρκία

Συγγνώμη της εταιρείας για το λάθος


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
10:52
20/02/2020
Αντιδρά ο ΕΟΤ για γερμανικό δημοσίευμα που παρουσιάζει το Ναυάγιο της Ζακύνθου στην Τουρκία
2
loading

Την άμεση αντίδραση της διοίκησης του ΕΟΤ και των υπηρεσιών του, εντός και εκτός Ελλάδας, προκάλεσε η ένταξη φωτογραφίας από το Ναυάγιο της Ζακύνθου σε ταξιδιωτικό φυλλάδιο τουριστικού πράκτορα της Γερμανίας, που διαφήμιζε ταξίδι στην Τουρκία, υπό τον τίτλο «Türkei Blau Reise» (μτφ. Γαλάζιο ταξίδι στην Τουρκία).

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, το γεγονός έγινε αντιληπτό ύστερα από καταγγελία Έλληνα τουριστικού πράκτορα στον ΕΟΤ και αμέσως επιλήφθηκε του θέματος ο γενικός γραμματέας ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης. Η υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας, διαμαρτυρήθηκε εντόνως προς το γερμανικό τουριστικό πρακτορείο, το οποίο και αφαίρεσε αμέσως τη σχετική ανάρτηση από την ιστοσελίδα του.

Ταυτόχρονα, ο κ. Φραγκάκης έστειλε επιστολή (ήδη από τις 12/02/2020) στον διευθύνοντα σύμβουλο του τουριστικού πράκτορα ζητώντας την απόσυρση και των υπό διανομή φυλλαδίων.

H εταιρεία αποδέχθηκε το λάθος της και δεσμεύθηκε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε αυτό το αίτημα. Προηγήθηκε η συγγνώμη της εταιρείας και η δέσμευσή της να μην επαναληφθεί ανάλογο λάθος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΕΟΤ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar τσιταχ

    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ? ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ......ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΝΑΥΑΓΗΣΑΤΕ!

  2. avatar skepsi

    Δεσμέυθηκε, λέει, να μην επαναληφθεί τέτοιο λάθος....
    Μα τα λάθη είναι τυχαία...άρα ή είναι λάθη και γίνονται ...ή κάτι άλλο και μπορούν να μην επαναληφθουν... Λέμε τώρα για να περνά η ώρα!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει