Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.com σας προτείνει τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, που κοστίζουν από 40 μέχρι 60 ευρώ τη βραδιά, για τον Οκτώβριο. Ταξιδέψτε στην πανέμορφη Αρκαδία και ανακαλύψτε τις ομορφιές της ελληνικής υπαίθρου και την πληθώρα επιλογών διαμονής που προσφέρει σε οικογενειακά ξενοδοχεία για άνετες και χαλαρωτικές στιγμές.

Το HotelsCombined.com σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.com περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.com σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Βυζαντινόν – Πούλιθρα

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του χωριού, μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Λεωνίδιο.

Διαθέτει σνακ μπαρ, αποθήκευση αποσκευών και εστιατόριο. Επίσης, διαθέτει ταράτσα, δωμάτιο με τηλεόραση και εσωτερικό πάρκινγκ. Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση διαθέτει υπηρεσία express check-in/check-out.

Τα δωμάτια έχουν μοντέρνα διακόσμηση, κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλα είναι εξοπλισμένα με πιστολάκι μαλλιών και αυτόνομη θέρμανση. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Info
Τιμή: 59 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Vytina Mountain View Hotel – Βυτίνα

To ξενοδοχείο Vytina Mountain View Hotel απέχει μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του χωριού και προσφέρει ξεκούραστη και άνετη διαμονή διαθέτοντας εκτός των άλλων καθαριστήριο, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και υπάλληλο υποδοχής.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν αποθήκευση αποσκευών, δωμάτιο με τηλεόραση και σνακ μπαρ. Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση είναι διαθέσιμη υπηρεσία εξπρές check-in/check-out.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 12 κλιματιζόμενα δωμάτια. Όλα προσφέρουν ανέσεις όπως δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το μπάνιο σε κάθε δωμάτιο έχει πιστολάκι μαλλιών και ντουζιέρα.

Info
Τιμή: 60 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενοδοχείο Κεντρικόν – Λαγκάδια

Τοποθετημένο στο κέντρο του χωριού, λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από το Δημητσάνα, αυτό το οικονομικό ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Το ξενοδοχείο έχει προσφάτως ανακαινιστεί και διαθέτει σνακ μπαρ και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Το εστιατόριο προσφέρει καθημερινά πρωινό.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ψυγείο, πιστολάκι μαλλιών και τηλεόραση.

Info

Τιμή: 60 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Kaza Guesthouse – Δημητσάνα

Το ξενοδοχείο είναι βολικά τοποθετημένο στο κέντρο του χωριού. Όλα τα δωμάτια έχουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και τηλεόραση. Τα λουτρά διαθέτουν ντουζιέρα. Διαθέτει δωρεάν ίντερνετ για να μπορείτε να μένετε συνδεδεμένοι όπου κι αν βρίσκεστε.

Όσοι χρησιμοποιούν αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις τους θα μπορούν εύκολα να επισκεφθούν τα κοντινά χωριά Βυτίνα και Στεμνίτσα, μιας και τα δύο απέχουν μόλις 30 λεπτά από το ξενοδοχείο. Η κοιλάδα του Λούσιου απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Info
Τιμή: 40 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενώνας Ελαιών – Ελληνικό

Ο Ξενώνας Ελαιών είναι ιδανικά τοποθετημένος σε μια πολύ ήσυχη περιοχή του χωριού, ενώ απέχει λίγα μόλις λεπτά με το αυτοκίνητο από τα χωριά Δημητσάνα και Στεμνίτσα. Τα Φαράγγι του Λουσίου, καθώς και η κοιλάδα βρίσκονται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το αυτοκίνητο και το κατάλυμα διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Διαθέτει 8 δωμάτια και εποχική πισίνα. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες της επιχείρησης περιλαμβάνουν παιδική χαρά και ταράτσα. Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας προτείνει εστιατόρια και αξιοθέατα της περιοχής.

Ο ξενώνας διαθέτει αρκετά δωμάτια που είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Info
Τιμή: 54 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Koustenis Village – Δημητσάνα

Αυτό το οικονομικό ξενοδοχείο απέχει μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του χωριού.

Διαθέτει για τους επισκέπτες του, μεταξύ άλλων ,24ωρη υπηρεσία υποδοχής και παιδική χαρά, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και γήπεδο τένις. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν εσωτερικό πάρκινγκ, αποθήκευση αποσκευών και γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ηχομονωμένα παράθυρα, πιστολάκι μαλλιών, συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης.

Info
Τιμή: 60 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ


Tripoli City Hotel – Τρίπολη

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με το αυτοκίνητο από την καρδιά της πόλης.

Προσφέρει στους επισκέπτες του, μεταξύ άλλων, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και φύλαξη βρεφών /παιδιών, αποθήκευση αποσκευών και ασανσέρ. Υπάρχουν και γαμήλιες σουίτες για όσους επιζητούν επιπλέον πολυτέλεια και άνεση. Οι εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνουν γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων και εσωτερικό πάρκινγκ.

Τα δωμάτια έχουν όλα ηχομόνωση και περιλαμβάνουν μίνι μπαρ, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Διαθέτουν, επίσης, πιστολάκι μαλλιών, ντουλάπες και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Τα ensuite μπάνια διαθέτουν ντουζιέρα.

Όσοι προτιμούν να γευματίσουν στο ξενοδοχείο μπορούν να επισκεφθούν το εστιατόριο, το οποίο προσφέρει και πρωινό.

Info
Τιμή: 60 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Arcadia Hotel – Τρίπολη

Προσφάτως ανακαινισμένο, το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ακριβώς στο κέντρο της πόλης.

Προσφέρει στους επισκέπτες του 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και σνακ μπαρ, φύλαξη βρεφών /παιδιών και ασανσέρ. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν εστιατόριο, δωμάτιο με τηλεόραση και coffee bar. To ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.

Όλα τα δωμάτια έχουν king-size κρεβάτια και ιδιωτικό μπάνιο με παντόφλες, ντουζιέρα και πιστολάκι μαλλιών. Εξοπλισμός σιδερώματος, τηλέφωνο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης υπάρχουν σε όλα τα δωμάτια. Διαθέτουν, επίσης, αυτόνομη θέρμανση και ντουλάπες.

Οι επισκέπτες που προτιμούν να γευματίζουν στο ξενοδοχείο μπορούν να επισκεφθούν το εστιατόριο, το οποίο προσφέρει και πρωινό. Μπορούν επίσης να απολαύσουν το βραδινό ποτό τους στο άνετο και φιλόξενο lounge bar. Η υπηρεσία δωματίου (room service) είναι διαθέσιμη μόνο για συγκεκριμένες ώρες.

Info
Τιμή: 60 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ


Παραδοσιακός ξενώνας Διασαλμη – Βυτίνα

Ο παραδοσιακός ξενώνας διαθέτει 5 διαμερίσματα και προσφέρει αποθήκευση αποσκευών.

Όλα τα άνετα δωμάτια διαθέτουν συσκευή για καφέ/τσάι, ψυγείο και κουζινάκι. Κάθε μπάνιο περιέχει ντουζιέρα. To συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει αρκετά διαμερίσματα που είναι κατάλληλα για να φιλοξενήσουν οικογένειες.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος της επίσκεψής σας, ο Παραδοσιακός ξενώνας Διασαλμη αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή καταλύματος στο χωριό. Το Μαίναλο απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info
Τιμή: 55 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Valtessiniko Studios – Βαλτεσινίκο

To συγκρότημα διαμερισμάτων βρίσκεται σε προνομιούχα θέση στην καρδιά του χωριού.

Διαθέτει 10 διαμερίσματα, που προσφέρουν όλα τα απαραίτητα. Πολλά από αυτά είναι ιδανικά για οικογένειες.

Info
Τιμή: 60 ευρώ
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ