Η τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, όσον αφορά τον τομέα της μετακίνησης. Τα σημαντικά της οφέλη τόσο για τον οδηγό, όσο και για το περιβάλλον έχουν μελετηθεί και διαπιστωθεί από την επιστημονική κοινότητα, με αποτέλεσμα σε μερικά χρόνια τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα να αντικαταστήσουν πλήρως τα συμβατικά οχήματα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όλο και περισσότερο οδηγοί αρχίζουν και κάνουν τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, προκειμένου να επωφεληθούν του χαμηλότερου κόστους κίνησης, αλλά και να βελτιώσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα.

Και αν έως τώρα υπήρχε μία ανησυχία μεταξύ των ενδιαφερομένων σχετικά με την επάρκεια σημείων φόρτισης σε όλη την επικράτεια, πλέον δεν υπάρχει λόγος για τέτοιο άγχος. Αφού χάρις στο δίκτυο φόρτισης της incharge θα βρει κανείς 30 σημεία ταχείας επαναφόρτισης!

Πρόκειται για το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ευρείας φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων μέσα στους αστικούς ιστούς της χώρας! Εξοπλισμένο με τους πλέον προηγμένους φορτιστές στην Ευρώπη, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα.

Οι 23 ταχυφορτιστές από τους 30 είναι εγκατεστημένοι σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Σ.Ε.Α. Shell & AVIN, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης για τον Έλληνα οδηγό.

Η νέα εφαρμογή incharge αποτελεί πλέον το απόλυτο εργαλείο φόρτισης του ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου για τον οδηγό. Μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής και της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κανείς να:

  • βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
  • επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
  • παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του
  • δει το ιστορικό των φορτίσεών του
  • ολοκληρώσει την πληρωμή του
  • εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7

Μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή incharge, ώστε να βρείτε το σημείο που σας εξυπηρετεί καλύτερα για να πραγματοποιήσετε την φόρτιση του οχήματος σας.

Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας!

Επιπλέον, η nrg προσφέρει υπηρεσίες φόρτισης για το σπίτι αλλά και για την επιχείρηση.

Το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των κατόχων ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος και εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση του οχήματός τους. Ο οικιακός φορτιστής της nrg αποτελεί την οικονομική λύση, εύχρηστης και γρήγορης φόρτισης. Εύκολος στην τοποθέτηση, με μικρές διαστάσεις, είναι η κατάλληλη λύση για όλες τις κατοικίες.

Το incharge BUSINESS αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης για κάθε επιχείρηση. Από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge, η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία.

H nrg διαθέτει στους πελάτες της έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων με εξαιρετικά προνόμια. Οι AC και DC φορτιστές της nrg αποτελούν τεχνολογικές λύσεις υψηλής αξιοπιστίας για εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των χρηστών στα δημοσίως προσβάσιμα σημεία φόρτισης.

Η nrg επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σκοπό την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του οδηγού ηλεκτροκίνητου οχήματος. Και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από την νέα εφαρμογή incharge. Το απόλυτο εργαλείο για τον οδηγό ηλεκτροκίνητου οχήματος που σας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, με το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών!

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102.