Αφού λοιπόν οι φετινές καλοκαιρινές μας διακοπές θα είναι διαφορέτικες και πιο ιδιαίτερες από όλες μέχρι τώρα, ο οδικός τουρισμός στην Ελλάδα φαίνεται ότι θα αυξηθεί κατά πολύ αυτό το καλοκαίρι, κάτι το οποίο είχε ήδη αρχίσει να γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Ο νομός Ιωαννίνων έχοντας μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα, αφού ανήκει στις περιοχές που καταγράφουν σχεδόν μηδενικά κρούσματα αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους καλοκαιρινούς φετινούς προορισμούς αφού συνδιάζει υψηλές υπηρεσίες και υγειονομική ασφάλεια.

Εάν λοιπόν θέλετε να συνδυάσετε τις εξωτικές παραλίες με την γαλήνια ομορφιά της ορεινής φύσης τότε τα Ιωάννινα απότελούν τον απόλυτο οδικό προορισμό για εσάς με άνετη πρόσβαση μέσω της Εγνατίας και Ιονίας οδόυ.

Εξωτική Ομορφία στην Ελλάδα

Μπορεί στο μεγαλύτερο τμήμα της να είναι ορεινή, ωστόσο η Θεσπρωτία φιλοξενεί μερικές από τις πιο εξωτικές παραλίες της χώρας.

Ατέλειωτες αμμουδερές παραλίες ή με βότσαλο, με διαφανή και κρυστάλλινα νερά υπόσχονται δροσερές στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς για όλη την οικογένεια.

Βρείτε την ιδανική για εσάς, επιλέγοντας ανάμεσα σε ήρεμες και απομονωμένες παραλίες, δημοφιλείς, γεμάτες από κόσμο ή παραλίες κυρίως για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Ανακαλύψτε τα μαγευτικά Ιωάννινα

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Κάστρο της πόλης, το Μουσείο του Αλή Πασά, το μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη, το Σπήλαιο Περάματος και να κάνετε μια βόλτα στο Ιτς Καλέ (μοναδική εμπειρία αν έχει πανσέληνο).

Για τους λάτρεις της γαστρονομίας τα Ιωάννινα προσφέρουν πολλές γευστικές παραδοσιακές απολαύσεις.

Όλη η περιοχή αποτελεί μια ιδανική βόλτα, γεμάτη μικρά μαγαζιά και σπουδαία εστιατόρια, στα οποία συνδυάζονται οι εκλεκτές γεύσεις με το καταπράσινο τοπίο.

Παράδοση και Προσιτή Πολυτέλεια

Όπως κι αν επιλέξετε να περάσετε το φετινό καλοκαίρι, το Epirus Palace σάς καλεί να ανακαλύψετε την ομορφιά των απαράμιλλων φυσικών τοπίων και να απολαύσετε μια εξαιρετική διαμονή στα Ιωάννινα.

Σε ανακαινισμένο περιβάλλον, με νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, τα πιο πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, σας υποδέχεται με το ζεστό γνώριμο τρόπο του, για να σας μυήσει σε μία απολαυστική εμπειρία φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο – στολίδι των Ιωαννίνων είναι συνώνυμο της αυθεντικής πολυτέλειας προσφέροντας όλα τα μέσα και τις ανέσεις που εξασφαλίζουν μια μοναδική διαμονή.

Δείτε το Epirus Palace στο Instagram εδώ.

Επωφεληθείτε τώρα της καλοκαιρινής προσφοράς του Epirus Palace
Κάντε κράτηση έως τις 30.6.2020 και κερδίστε έως 15 % έκπτωση

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο SUMMER SMART ALL INCLUSIVE PACKAGE είναι:

  • Πολυτελή Διαμονή σε άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια.
  • Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Γεύμα & Δείπνο) με μοναδικές γευστικές προτάσεις σε μπουφέ στο νέο μας Εστιατόριο.
  • Απεριόριστη κατανάλωση ποτών με Κρασί House Wine (Λευκό & Κόκκινο) & Εγχώριες Μπύρες & Αναψυκτικά & Νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού.
  • Δωρεάν Διαμονή για το 1οπαιδί έως 6 ετών, στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς.
  • Έκπτωση 20% σε όλες τις φροντίδες του Dodoni Spa
  • Δωρεάν Χρήση Γυμναστηρίου.
  • Δωρεάν WIFI με οπτική ίνα
  • Δωρεάν Αναβάθμιση Κατηγορίας Δωματίου (ανάλογα τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου την ημέρα της άφιξης)

Το Epirus Palace τηρεί και πληροί όλα τα μέτρα και πρωτόκολλα λειτουργίας για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19. Για περισσότερες πληροφορίες πιέστε εδώ.