Δεν επηρεάζει την Ελλάδα η αναστολή των δραστηριοτήτων της ΤUI λόγω κορονοϊού

Προς το παρόν η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και δεν υπάρχουν ακυρώσεις πακέτων


ΤΑΞΙΔΙ
19:23
16/03/2020
Δεν επηρεάζει την Ελλάδα η αναστολή των δραστηριοτήτων της ΤUI λόγω κορονοϊού
2
loading

Δεν επηρεάζει σε αυτή τη φάση την Ελλάδα, η απόφαση της TUI, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού στον κόσμο, να αναστείλει τη λειτουργίας της πλειοψηφίας των ταξιδωτικών της δραστηριοτήτων (οργανωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες, ξενοδοχειακές επιχειρήσεων), μέχρι νεωτέρας.

Όπως τονίζει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στέλεχος του οργανισμού, αυτή την περίοδο και ουσιαστικά μέχρι τα τέλη Απριλίου, η δραστηριοποίηση της TUI στην Ελλάδα είναι ελάχιστη και εντοπίζεται σε ελάχιστες πτήσεις σε Κρήτη και Ρόδο. Την ίδια στιγμή τα ξενοδοχεία του ομίλου δεν είναι σε λειτουργία, αφού εκκινούν παραδοσιακά στις αρχές Μαΐου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η TUI, σε αυτή τη φάση, όπως τονίστηκε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, αφορά κυρίως την Ισπανία και τα Κανάρια νησιά, προορισμοί 12μηνης λειτουργίας και η έγνοια της εταιρίας όπως τονίστηκε εντοπίζεται στην ασφαλή επιστροφή των πελατών της, από τους προορισμούς που έχει διαδοθεί ο κορονοϊός.

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα η κατάσταση είναι ακόμα ελεγχόμενη, όπως τονίστηκε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα δεδομένα δεν αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Για παράδειγμα ακυρώσεις πελατών της TUI σε τουριστικά πακέτα του Αυγούστου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή και ελπίδα όλων των εμπλεκομένων είναι η παρούσα κρίση να τελειώσει σύντομα.

Με γνώμονα το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλή πρόβλεψη για τίποτα, εν μέσω αυτών των συνθηκών, η TUI, όπως τονίστηκε, βρίσκεται σε εγρήγορση και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και μετά την εκπνοή της απόφασης της κυβέρνησης (απαγόρευση της λειτουργίας στο σύνολο της επικράτειας, των κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας, για το χρονικό διάστημα από 15.3.2020 έως και 30.4.2020), θα τοποθετηθεί αναλόγως.

Η TUI ως πάροχος ταξιδιωτικών τουριστικών υπηρεσιών, στην Ελλάδα διαθέτει 49 ξενοδοχεία και το 2019 έφερε στην χώρα μας περίπου 3 εκατομμύρια τουρίστες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Πληροφορίες αναφέρουν

    Ότι η turkish airlines πάει για κανόνι.

  2. avatar ΚΛΕΩΝ

    Δηλαδη...θα ερθουν τουριστες....να πανε που?
    Μιλαμε ποσο ανευθυνοι ειστε?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει