Ποιος είπε πως είναι κακό να ζεις μέσα σε μια φούσκα; Όχι μόνο δεν είναι, αλλά πρόκειται και για την τελευταία λέξη της μόδας στον luxury τουρισμό.

Το resort Finolhu στις Μαλδίβες προσφέρει λοιπόν κάτι διαφορετικό, μια ειδυλλιακή παραμονή στην παραλία μέσα σε κάτι που μοιάζει να βγήκε από παραμύθι.

Καλωσορίσατε στο Beach Bubble λοιπόν, έναν εντυπωσιακό χώρο στο τροπικό νησί του Baa Atoll στις Μαλδίβες.

Φωλιασμένη σε ένα απομονωμένο σημείο μιας παραλίας 1,5 χιλιομέτρου, μακριά από την πολυκοσμία του resort, η διαφανής φυσαλίδα μοιάζει να έχει βγει από σελίδες επιστημονικής φαντασίας.

Προσωπικός μπάτλερ και σεφ εγγυώνται πως οι ανέσεις του πεντάστερου ξενοδοχείου εξακολουθούν και εδώ, παρά το απλό της κατασκευής. Ένα μεγάλο κρεβάτι και μια πολυθρόνα θα βρεις εδώ, αλλά και ένα πικάπ με κάποιους παλιούς δίσκους.

Δίπλα υπάρχει και πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο, την ίδια ώρα που η φούσκα δεν στερείται ανέσεων, καθώς έχει γρήγορο ίντερνετ και κλιματισμό.

Από δω αντικρίζεις τον νυχτερινό ουρανό, από δω και το ηλιοβασίλεμα, στον δικό σου ερημικό παράδεισο.

Μόνο μία νύχτα μπορείς να μείνεις στη φυσαλίδα, καθώς το πρωί καθαρίζεται για να προσφέρει τη μαγεία της στους επόμενους.

Όσο για το ίδιο το resort, το Finolhu έχει 125 σουίτες πάνω στο νερό και την παραλία και παραμένει ένα από τα καλύτερα στις Μαλδίβες.

Για να περάσεις ένα βράδυ στο Dream Eclipse του Finolhu, από το ηλιοβασίλεμα ως την ανατολή του ηλίου δηλαδή, χρειάζεσαι 500 ευρώ (600 δολάρια)…