Καλύτερη χώρα για διακοπές στην παραλία η Ελλάδα για τους Ρώσους

Πρωτιά για την χώρα μας σε ψηφοφορία


ΤΑΞΙΔΙΘΑΛΑΣΣΑ
17:07
02/12/2019
Καλύτερη χώρα για διακοπές στην παραλία η Ελλάδα για τους Ρώσους
4
loading

Την πρώτη θέση για την καλύτερη χώρα προορισμού διακοπών στην παραλία για όλο το 2019 έλαβε η Ελλάδα, κατόπιν ψηφοφορίας των αναγνωστών του περιοδικού και δικτυακού τόπου «National Geographic Traveler» της Ρωσίας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, στην τελική κατάταξη βρέθηκαν η Ελλάδα, η Τουρκία, το Βιετνάμ, η Κούβα και η Κύπρος και η πρωτιά της Ελλάδας αναδείχθηκε με το 29% των ψήφων.

Συνολικά στον διαγωνισμό συμμετείχαν 24 υποψήφιοι προορισμοί και ψήφισαν 500.000 άτομα στο διάστημα από 29 Ιουνίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στη Ρωσία, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρίες, ξένοι διπλωμάτες άλλων χωρών, MME και Ρώσοι αξιωματούχοι, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΟΤ «η νέα αυτή διάκριση για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα της εθνικής τουριστικής πολιτικής που σχεδίασε το υπουργείο Τουρισμού και εφαρμόζει παγκοσμίως ο ΕΟΤ, με στόχο την αύξηση αλλά και τη βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του τουριστικού ρεύματος προς την χώρας μας 365 ημέρες τον χρόνο».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Αυστριακος

  Αφού το λέει ο ΕΟΤ....

 2. avatar Stateless

  Γι αυτό βουλιάζει η Τουρκία από Ρώσους τουρίστες???

  1. avatar ArisΤ.

   Επειδή οι σοφοί πολιτικοί μας, και κάποιοι άλλοι,ήθελαν να γεμίσει η χώρα μόνιμα με χιλιάδες άεργους λαθρομετανάστες κι όχι Ρώσους τουρίστες.

   1. avatar Stateless

    Καλά η Τουρκία από λαθρομετανάστες μπορεί να έχει και 4 εκατομμύρια, ενώ η Ελλάδα μετά βίας 50 χιλιάδες.
    Άρα δεν ισχύει αυτό που λες!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει