Στην προσπάθεια να πρωτοπορεί και να καινοτομεί με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, η Emirates κέρδισε το βραβείο «Corporate Innovator» για τη Μέση Ανατολή το 2018 από τη Global Finance.

Η Emirates διακρίθηκε με βάση τις επενδύσεις της στην καινοτομία των προϊόντων και για τις μοντέρνες ιδέες που προσφέρει εν πτήσει, οι οποίες ανυψώνουν την ταξιδιωτική εμπειρία αλλά και προωθούν μια εξαιρετική «ματιά» υπηρεσιών.

Τα βραβεία «Innovators» είναι μία επέκταση των βραβείων Global Finance’s Best Digital Bank, τα οποία απονέμονται εδώ και 19 χρόνια. Τα βραβεία «Innovators» 2018, αναγνωρίζουν τις εταιρείες που ενθαρρύνουν και προωθούν την καινοτομία και τα υψηλά πρότυπα υπεροχής και είναι ηγέτες στις βιομηχανίες τους.

Ο Nirmal Govindadas, ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Emirates για το Corporate Treasury, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της αεροπορικής στις 25 Σεπτεμβρίου στην τελετή βραβείων Global Finance, στην οποία παρευρέθηκαν κορυφαίοι χρηματοπιστωτικοί και χρηματοοικονομικής τεχνολογίας οργανισμοί και άλλοι βασικοί παράγοντες του ψηφιακού χώρου και του χώρου της καινοτομίας.