Πως είναι άραγε να βρίσκεσαι επί 19 συνεχόμενες ώρες στον αέρα και δίχως να κάνει το αεροπλάνο κάποια στάση; Η απάντηση θα μπορεί να δοθεί από τον ερχόμενο Οκτώβριο και έπειτα δεδομένου πως η αεροπορική εταιρεία της Σιγκαπούρης Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει το μεγαλύτερο σε απόσταση απευθείας αεροπορικό δρομολόγιο, χρησιμοποιώντας ένα αεροσκάφος στο οποίο δεν θα προσφέρεται οικονομική θέση.

Όπως ανακοίνωσε η Singapore Airlines, θα ξεκινήσει ένα καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ του αεροδρομίου Changi της Σιγκαπούρης και του αεροδρομίου Newark της Νέας Υόρκης. Η πρώτη πτήση θα απογειωθεί από τη Σιγκαπούρη στις 11 Οκτωβρίου και θα διανύσει πάνω από 10.000 μίλια για να φτάσει στη Νέα Υόρκη, με τη διάρκεια της πτήσης να πλησιάζει τις 19 ώρες, χωρίς στάση.

Το αεροσκάφος Airbus A350-900ULR που θα πραγματοποιεί τις πτήσεις θα περιλαμβάνει 67 θέσεις business και 94 premium economy θέσεις.

Μάλιστα, η Singapore Airlines προαναγγέλλει ότι σχεδιάζει και απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν τη Σιγκαπούρη με το Λος Άντζελες, και θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες στο εγγύς μέλλον.