Όσοι δηλώνουν λάτρεις των ταινιών τρόμου που κόβουν την ανάσα το συγκεκριμένο μπαρ στην Πράγα, σίγουρα θα αποτελέσει αγαπημένο σημείο αναφοράς τους στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Με μια σκοτεινή και ανατριχιαστική διακόσμηση, το Nightmare Prague Horror Bar είναι το πρώτο πραγματικό μπαρ τρόμου στο κέντρο της Πράγας, κοντά στο διάσημο Dancing house.

Το εξαιρετικά σπάνιο αυτό είδος μπαρ συναντάται κοντά στον Πύργο Petrin και το Κάστρο της Πράγας, και να είστε σίγουροι ότι θα εκπλήξει όχι μόνο τους οπαδούς του είδους των ταινιών τρόμου, αλλά και τους περίεργους ταξιδιώτες που θέλουν να βιώσουν μια διαφορετική εμπειρία nightlife.

Το εσωτερικό του μπαρ που θυμίζει σκηνικό ταινίας τρόμου

Μόλις πατήσετε το πόδι σας στο εσωτερικό του χώρου, αντιμετωπίζετε αμέσως την πρώτη σας πρόκληση -να φτάσετε στον κύριο χώρο του μπαρ. Για να το κάνετε αυτό πρέπει απλά να περπατήσετε κάτω από μια σκάλα και όσο απλό και αν ακούγεται δεν είναι, καθώς πρόκειται για ένα μπαρ με θέμα τον τρόμο, οπότε δεν είναι απαραίτητα για λιπόψυχους. Η σκάλα είναι σκοτεινή με ξεθωριασμένα κόκκινα φώτα και αφίσες με θέμα τον τρόμο. Αλλά μην τρομάζετε -όλα είναι μια χαρά.

Σε αυτό το μοναδικό μπαρ με θέμα τον τρόμο μπορείτε να πιείτε ένα ποτό με τον Freddy Krueger (Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες), τον Jason Voorhees (Παρασκευή και 13), τον Michael Myers (Halloween) ή τον Leatherface (Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι) -κάποιους από τους πιο δημοφιλείς και στυγερούς δολοφόνους από τα πιο κλασικά θρίλερ στην ιστορία του κινηματογράφου.

Μοναδική ατμόσφαιρα σε ένα σκοτεινό περιβάλλον, με διακόσμηση βασισμένη στις αγαπημένες σας ταινίες τρόμου. Ένας ιδιόρρυθμος χώρος με πολύ εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία τρόμου, ακόμη και στις τουαλέτες! Μέχρι και τα ποτά αλλά και τα σφηνάκια είναι εμπνευσμένα από τις κλασικές ταινίες τρόμου.

Η όλη εμπειρία εδώ ολοκληρώνεται από ροκ και μέταλ μουσική, που ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το τόσο τρομακτικό, αλλά παράλληλα φανταστικό μπαρ.