Αν αυτό που αναζητάτε μπορεί να χαρακτηριστεί από τη φράση… «ο ορισμός του στιλ» και της ξεχωριστής διακόσμησης και αν ο προορισμός σας είναι η πρωτεύουσα της Γερμανίας, Βερολίνο, τότε έχουμε να σας προτείνουμε πέντε από τα ωραιότερα ξενοδοχεία που θα μπορούσατε να βρείτε για μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη.

1. Arte Luise Kunsthotel

Διαθέτει 50 δωμάτια, καθένα από τα οποία είναι ένα ξεχωριστό έργο τέχνης. Στο λόμπι ξεχωρίζουν οι καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις και τα φιλοσοφικά ρητά που «κοσμούν» τους τοίχους στις σκάλες.

2. Hotel Adlon Kempinski

Για μια δόση «παλιού Χόλιγουντ» δεν έχετε παρά να επιλέξετε το ξενοδοχείο Adlon Kempinski. Δεν είναι τυχαίο που αυτό έχουν επιλέξει στο παρελθόν για τη διαμονή τους οι Μπραντ Πιτ, Μπαράκ Ομπάμα και Ντέμι Μουρ.

3. 25 Hours Hotel Bikini Berlin

Στο δωμάτιο «ζούγκλα» μπορείτε να απολαύσετε τον ύπνο σας σε μια αιώρα, έχοντας ως θέα… τι άλλο (;) τον εντυπωσιακό ζωολογικό κήπο της πόλης.

4. Nhow Berlin

Ακολουθώντας την επιτυχία του Nhow Milan, το Nhow Berlin προσφέρει στους λάτρεις της μουσικής το απόλυτο καταφύγιο κατά μήκος της όχθης του ποταμού Σπρέε. Τα 300 δωμάτιά του είναι εξοπλισμένα με entertainment gadget τελευταίας τεχνολογίας.

5. Lux 11

Μπορείτε να επιλέξετε από μια… σουίτα, μέχρι το δικό σας διαμέρισμα, για να έχετε την ελευθερία να ετοιμάζετε μόνοι σας τα γεύματα της αρεσκείας σας. Ο καθαρός, απλός, μοντέρνος σχεδιασμός του Lux 11, με τα ψηλά ταβάνια και τους ανοιχτούς χώρους θα σας κάνει να νιώσετε… σα στο σπίτι σας.