Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σάς προτείνει τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση τη βαθμολογία των πελατών τους, για μια αξέχαστη ρομαντική απόδραση.

Επισκεφθείτε μερικές από τις όμορφες πόλεις της Ελλάδας και ανακαλύψτε τις ομορφιές που κρύβει η ελληνική ύπαιθρος. Μένοντας σε φιλόξενα και πολυτελή καταλύματα, με προσεγμένη διακόσμηση και άψογη εξυπηρέτηση, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον προορισμό που σας ταιριάζει και να ζήσετε μια χαλαρωτική απόδραση.

Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr ανακηρύχθηκε η καλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο στα World Travel Awards για το 2013.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα. Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες.

Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σάς επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Για πιο εύκολη πρόσβαση μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone.

Rimondi Estate, Ρέθυμνο, Κρήτη

Ένα από τα πιο γνωστά boutique ξενοδοχεία της Κρήτης, το εξαιρετικά ανακαινισμένο Rimondi Estate αποτελεί την επιτομή της διαχρονικής κομψότητας, προσφέροντας ένα καταφύγιο ηρεμίας στους επισκέπτες που αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση στο ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου.

Έχοντας το όνομά του ενετού αρχιστράτηγου της πόλης του Ρεθύμνου, Alvise Rimondi, ο οποίος κατασκεύασε την κρήνη Ριμόντι το 1626 προκειμένου να καλύψει εν μέρει τις απαιτήσεις νερού της πόλης, το κατάλυμα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου.

Προσφέρει μεγάλο αίθριο με εξωτερική πισίνα, καθώς και σύγχρονες σουίτες, πλήρως εξοπλισμένες με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, DVD player και περιλαμβάνουν μίνι μπαρ και μοντέρνο μπάνιο, ενώ προσφέρουν και δωρεάν wi – fi.

Απολαύστε το πρωινό σας δίπλα στην πισίνα και ανακαλύψτε τις ομορφιές της πόλης, με μια βόλτα στο ενετικό λιμάνι και την παλιά πόλη, που απέχουν μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ στο κέντρο ομορφιάς.

Info
Αξιολόγηση: 10

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Ava Hotel, Πλάκα, Αθήνα

Κτισμένο στην πιο κεντρική και γραφική περιοχή της Αθήνας, την Πλάκα, αυτό το ήρεμο ξενοδοχείο απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την Ακρόπολη.

Διαθέτει κλιματιζόμενες σουίτες, όμορφα και ελκυστικά διακοσμημένες με άνετα και κομψά έπιπλα, που προσφέρουν προνοητικές παροχές. Σχεδιασμένες για να να προσελκύουν τους επισκέπτες, που επιθυμούν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, αποτελούν «ένα σπίτι μακριά από το σπίτι σας».

Κάθε δωμάτιο διαθέτει καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση και ένα πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ανέσεις, όπως τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και συσκευή για καφέ/τσάι. Επιπλέον, σε κάθε δωμάτιο υπάρχει μίνι μπαρ, συσκευή αναπαραγωγής DVD και πιστολάκι μαλλιών.

Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει στεγνοκαθαριστήριο, ενώ προσφέρεται και η φύλαξη βρεφών/παιδιών. Tο πολύγλωσσο προσωπικό με μεγάλη προθυμία θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη διαμονή σας στην Αθήνα.

Info
Αξιολόγηση: 9,9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

New Hotel, Αθήνα

Ανακαινισμένο από τα θεμέλια του παλιού Olympic Palace Hotel, το ξενοδοχείο αποτίει φόρο τιμής στην ελληνική τέχνη και τον πολιτισμό.

Τα 79 νέα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα σύμφωνα με τρεις διαφορετικές έννοιες του σχεδιασμού, το καθένα με βάση μια διαφορετική αντίληψη του ελληνικού πολιτισμού. Καρτ-ποστάλ, φυλαχτά και κούκλες φυλάσσονται πίσω από ακρυλικές γυάλινες πλάκες, κάνοντας τους φιλοξενούμενους να αισθάνονται σαν να συνδέονται άρρηκτα με την τέχνη.

Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα, ενώ διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μίνι μπαρ. Συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, τηλέφωνο και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης υπάρχουν σε κάθε ένα από αυτά. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

Ζήστε χαλαρές στιγμές στο κέντρο ευεξίας ή απολαμβάνοντας τον καφέ σας και το πρωινό σας στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Εναλλακτικά, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διεθνών εστιατορίων σε απόσταση λίγων μόνο λεπτών με τα πόδια.

Info
Αξιολόγηση: 9,9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Grand Sarai, Ναύπλιο

Το Grand Sarai, είναι ένα μοντέρνο και ρομαντικό ξενοδοχείο στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, δίπλα στο Παλαμήδι. Αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο απέχει μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Κάστρο Ακροναυπλίας, ενώ περιλαμβάνει εστιατόριο και μπαρ.

Τα φωτεινά και ευρύχωρα δωμάτια του με την υπέροχη θέα στην παλιά πόλη, το Παλαμήδι και τον κόλπο της Αργολίδας διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και internet, ενώ τα παράθυρα τους παραπέμπουν στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής. Διατίθενται ακόμα και νυφικές σουίτες.

Το ξενοδοχείο έχει 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ταράτσα και αποθήκευση αποσκευών. Το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να σας προτείνει εστιατόρια και αξιοθέατα της περιοχής.

Η τοποθεσία του προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλά αξιοθέατα της πόλης, αφού η ιστορική πλατεία Συντάγματος, αλλά και πολλά ακόμα σημεία ενδιαφέροντος απέχουν μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια.

Ξεκινήστε τη μέρα σας στην ευρύχωρη αίθουσα πρωινού και χαλαρώστε στο μπαρ με την προσεγμένη διακόσμηση.

Info
Αξιολόγηση: 9,9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Stevalia Hotel & Spa, Πορταριά

Κτισμένο στο Κατωχώρι, αυτό το 3 αστέρων συγκρότημα είναι πολύ σικ και μοντέρνο και διαθέτει κομψά επιπλωμένα δωμάτια με μίνι μπαρ, ψυγείο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Stevalia Hotel & Spa μπορούν να απολαύσουν το μασάζ τους στο spa ή να χαλαρώσουν στο τζακούζι. Εκτός των άλλων, μπορείτε εύκολα να ακολουθείσετε και στις διακοπές σας πρόγραμμα άσκησης μιας και το ξενοδοχείο διαθέτει εγκαταστάσεις ευεξίας, που περιλαμβάνουν ανοιχτή εξωτερική πισίνα.

Ο κήπος αποτελεί, ίσως, το καλύτερο σημείο για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του εστιατόριο, αποτελώντας μια τέλεια επιλογή για τους επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν το γεύμα τους κάπου κοντά στο δωμάτιό τους. Το παραδοσιακό πρωινό σερβίρεται κατόπιν αιτήματος και στα δωμάτια.

Μπορείτε να απολαύσετε το βραδινό ποτό σας στο άνετο και φιλόξενο lounge bar. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο.

Το πολύγλωσσο προσωπικό ξενοδοχείου θα σας εξασφαλίσει μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή.

Info
Αξιολόγηση: 9,9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Daios Luxury Living, Θεσσαλονίκη

Το ξενοδοχείο είναι τοποθετημένο σε κεντρικό σημείο της πόλης, μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το Λευκό Πύργο και την Πλατεία Αριστοτέλους και προσφέρει μοναδική θέα στο Θερμαϊκό Κόλπο.

Τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες του είναι κομψά διακοσμημένα, διαθέτουν ηχομονωμένα παράθυρα, είδη προσωπικής περιποίησης, μίνι μπαρ και συνδρομητικά κανάλια. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο και μπορεί να σας εξυπηρετήσει με κρατήσεις για εκδρομές και εισιτήρια. Υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις για συναντήσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις.

Επισκεφθείτε το εστιατόριο, που είναι ανοιχτό για πρωινό και μεσημεριανό και δοκιμάστε μοναδικά ιταλικά πιάτα, με τη συνοδεία κοκτέιλ και ποτών.

Το Daios αποτελεί την ιδανική βάση για τις περιηγήσεις σας στη Θεσσαλονίκη, αφού σε απόσταση αναπνοής θα βρείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης.

Info
Αξιολόγηση: 9,8

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Ξενοδοχείο Φλοίσβος, Ναύπακτος

Στην πανέμορφη Ναύπακτο το ξενοδοχείο Φλοίσβος σας υποδέχεται σε απόσταση πέντε λεπτών από την καρδιά της πόλης.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν στεγνοκαθαριστήριο, ασανσέρ και 24ωρη υπηρεσία υποδοχής. Επίσης, καφετέρια, παιδική χαρά και έναν φιλόξενο κήπο.

Κάθε δωμάτιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα για τη διαμονή σας, ενώ διαθέτουν εξοπλισμό σιδερώματος, είδη προσωπικής περιποίησης και μπαλκόνι με όμορφη θέα. Όλα είναι εξοπλισμένα με τηλέφωνο και πιστολάκι μαλλιών. Τα δωμάτια διαθέτουν και πρόσβαση στο ίντερνετ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει το δικό του εστιατόριο, κατάλληλο για τους επισκέπτες που προτιμούν να μην μετακινηθούν και να δειπνήσουν κάπου κοντά στο δωμάτιό τους. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πεντανόστιμων επιλογών για πρωινό.

Info
Αξιολόγηση: 9,5

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Ananti City Resort, Τρίκαλα

Το Ananti City Resort, χτισμένο λίγο έξω από την πόλη των Τρικάλων είναι ένα άνετο και μοντέρνο κατάλυμα.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του είναι το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, που εκτός των άλλων διαθέτει και εξωτερική πισίνα με μαγευτική θέα στον θεσσαλικό κάμπο.

Όλα τα δωμάτια στο θέρετρο διαθέτουν κλιματισμό και είναι εξοπλισμένα με συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και μίνι μπαρ. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες και ανέσεις περιλαμβάνονται παντόφλες και ντους με υδρομασάζ.

Το θέρετρο, εκτός από τα παραπάνω, προσφέρει και νυφικές σουίτες. Το θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες του μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και σάουνα, υπάλληλο υποδοχής και ασανσέρ.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν κέντρο σπα και ευεξίας, σαλόνι ομορφιάς και παιδική πισίνα. Το ατμόλουτρο αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική ημέρα.

Όσοι επιθυμούν να ανακαλύψουν τη γύρω περιοχή, τότε μπορούν να επισκεφθούν το Καλαμπάκα που απέχει περίπου μισή ώρα με το αυτοκίνητο.

Info
Αξιολόγηση: 9,4

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Byzantino Hotel, Πάτρα

Το πολυτελές ξενοδοχείο Byzantino χρονολογείται από τα τέλη του 19ου αιώνα. Η ιδανική του τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, του επιτρέπει να γίνει η καλύτερη βάση για το επόμενο ταξίδι σας στην Πάτρα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του μεταξύ άλλων 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και φύλαξη βρεφών/παιδιών, αποθήκευση αποσκευών και ασανσέρ, ενώ διαθέτει και καθαριστήριο. Επίσης, προσφέρει στους επισκέπτες ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ.

Διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ τα ιστορικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στη διακόσμηση δίνουν στους χώρους έναν μοναδικό χαρακτήρα. Αυθεντικές κολόνες και έπιπλα αντίκες συνδυάζονται άψογα με τη μοντέρνα διακόσμηση.

Γευτείτε τη μεσογειακή κουζίνα του εστιατορίου Pubblico και επισκεφθείτε το Μουσείο Κομπολογιού και το κατάστημα λαϊκής τέχνης του ξενοδοχείου.

Info
Αξιολόγηση: 8,9

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Classical Imperial Hotel, Λάρισα

Κτισμένο σε ιδανική περιοχή, κοντά στην πόλης της Λάρισας, το κομψό και άνετο 5 αστέρων συγκρότημα διαθέτει γυμναστήριο, σάουνα, εσωτερική πισίνα και τζακούζι.

Η μοναδική του διακόσμηση αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας, ενώ η πισίνα στον κήπο προσφέρεται για χαλαρωτικές στιγμές.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει ταινίες, συσκευή αναπαραγωγής DVD και μίνι μπαρ, ενώ στα μπάνια θα βρείτε δωρεάν είδη καλλωπισμού και σεσουάρ. Η υπηρεσία δωματίου είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

Χαλαρώστε στο Imperial Health Spa με την εσωτερική πισίνα, το ατμόλουτρο και τη σάουνα και διατηρήστε τη φόρμα σας στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Το ξενοδοχείο, επίσης, διαθέτει 24ωρη υπηρεσία υποδοχής, υπάλληλο υποδοχής και επιχειρηματικό κέντρο.

Όσοι θέλουν να φάνε στο ξενοδοχείο μπορούν να επισκεφθούν το εστιατόριο, το οποίο σερβίρει πρωινό. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το βραδινό ποτό τους στο άνετο lounge bar του ξενοδοχείου.

Ο Κρατικός Αερολιμένας Λάρισας απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info
Αξιολόγηση: 8,2

Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.