Από τις 5 Απριλίου έχει ανοίξει η Πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας digital-access.gov.gr όπου οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για την έκδοση του voucher 200€. Μέσω του προγράμματος της Ψηφιακής Μέριμνας, επιδοτείται η αγορά εξοπλισμού Tablet ή Υπολογιστή με το ποσό των 200€ μέσω Voucher που δίνεται στις οικογένειες που το δικαιούνται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, ενώ δικαιούχοι είναι οι μαθητές ή φοιτητές (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

Στόχος του Προγράμματος είναι η υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας με σύγχρονα ψηφιακά μέσα, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες τεχνολογικά εμπλουτισμένης δια ζώσης εκπαίδευσης, καθώς και η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία, αποσκοπώντας στη διευκόλυνση της πρόσβασης των παιδιών σε ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό και στην περαιτέρω ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Η Active Computer Systems Α.Ε. έχει εξασφαλίσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορούν οι δικαιούχοι να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω του Online καταστήματος της www.e-active.gr χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνσή αν επιλέξουν προϊόντα που αντιστοιχούν στην αξία του voucher, ή καταβάλλοντας την διαφορά αν επιλέξουν προϊόντα μεγαλύτερης αξίας (άνω των 200€). 

Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να βοηθήσει και τηλεφωνικά τους δικαιούχους στο 210 65 77 980, 

ώστε να επιλέξουν το σωστό προϊόν για την ανάγκη του κάθε μαθητή.

Σελίδα προϊόντων :  e-active.gr

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.