Η Μ-STAT, πρωτοπόρος εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εμπορική διαθεσιμότητα του RCS Business Messaging στην Ελλάδα!

Πιο συγκεκριμένα, η Μ-STAT, την περίοδο του Black Friday, εφάρμοσε για πρώτη φορά την καινοτόμο υπηρεσία αποστολής RCS μηνυμάτων, που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικοινωνούν αμφίδρομα και διαδραστικά με τους πελάτες τους.

Η υπηρεσία RCS (Rich Communication Services), έχει σχεδιαστεί με στόχο να εμπλουτίζει τα γραπτά μηνύματα με καινούρια, καινοτόμα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν μια πραγματικά διαδραστική εμπειρία χρήστη που περιλαμβάνει αναβαθμισμένες υπηρεσίες αποστολής μηνυμάτων όπως: QR Codes, χάρτες, βίντεο, φωτογραφίες, ημερολόγια κ.α.

Η χρήση της υπηρεσίας είναι εξαιρετικά απλή, καθώς δεν χρειάζεται πρόσθετο λογισμικό ή εφαρμογές, αλλά πραγματοποιείται μέσα από την υπάρχουσα εφαρμογή μηνυμάτων που υπάρχει προεγκατεστημένη στα Android smartphones.

«Η εμπορική διαθεσιμότητα του RCS Business Messaging στην Ελλάδα από την Μ-STAT, σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στον τομέα του Βusiness Messaging για τη χώρα μας και όλοι εμείς στην Μ-STAT είμαστε περήφανοι που για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στην αιχμή των εξελίξεων προσφέροντας πάντα τις πιο καινοτόμες και πρωτοποριακές υπηρεσίες στους πελάτες μας», δήλωσε o CEO της M-STAT, κ. Ίων Μπαντέκας.