Το Pandora’s Tower, ο επόμενος μεγάλος αποκλειστικός τίτλος του Wii, κυκλοφορεί στην Ιαπωνία στις 26 του επόμενου μήνα και οι πρώτες πληροφορίες για το παιχνίδι μας έρχονται από τους Ιάπωνες retailers. Kαταρχάς, αποκαλύφθηκε το εξώφυλλο του τίτλου -μπορείτε να το δείτε στην εικόνα που συνοδεύει το παρόν άρθρο- ενώ έκπληξη προκαλεί πως το Pandora’s Tower θα έλθει μέσα σε μαύρο κούτι σε ανίθεση με το κλασικό λευκό τπου περιβάλλει τους τίτλους του Wii.

To παιχνίδι θα υποστηρίζει δύο μοντέλα χειρισμού τον συνδυασμό Wii Remote + Nunchuck αλλά και το Classic Controller. Στην περίπτωση που ο παίκτης επιλέξει το Wii Remote + nunchuk χειρισμό, το Wii Remote λειτουργεί σαν το όπλο-αλυσίδα του ήρωα, με τις κινήσεις του να μεταφέρονται σ’ αυτήν. O Ende, πρωταγωνιστής του Pandora’s Tower, χρησιμοποεί την αλυσίδα για να αντιμετωπίσει τα τέρατα αλλά και τους γρίφους του παιχνιδιού. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον, είναι ότι ο Ende όχι απλά πρέπει να σκοτώσει τα τέρατα, αλλά και να κόψει κομμάτια από τις σάρκες τους, τα οποία χρειάζεται η πρωταγωνίστρια Ceres για να επιβιώσει από μία κατάρα που τη μεταμορφώνει κι αυτήν σε τέρας.

Το παιχνίδι περιγράφεται από τους retailers ως «exploration-style action RPG» και έγινε γνωστό πως θα περιλαμβάνει 13 πύργους διαθέσιμους προς εξερεύνηση με τον καθένα να έχει και το δικό του Boss στο τέλος. ‘Aγνωστο παραμένει ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει ο τίτλος στη Δύση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer του παιχνιδιού.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: gameover