Την εκτίμηση ότι η Εθνική Ελλάδας θα καταφέρει να κάνει ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Κόστα Ρίκα, την οποία αντιμετωπίζει την ερχόμενη Κυριακή στο Ρεσίφε, έκανε ο Ρομπέρτο Κάρλος.

«Η Ελλάδα είναι έξυπνη ομάδα. Είχα πει ότι πολλά θα εξαρτηθεί από την απόδοση του Σαμαρά που είναι βαρόμετρο για την ελληνική ομάδα και πράγματι όλα κρίθηκαν από εκείνον», ανέφερε αρχικά ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου στο «Goal» και πρόσθεσε ότι «θα είναι ένα δύσκολο ματς, δύσκολο σε προβλέψεις. Η Ελλάδα έκανε απόψε (σ.σ.: την Τρίτη) ένα πάρτι και ίσως να κάνει κι άλλο…».

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος μπακ μίλησε για το φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο: «Θα είναι ένα Μουντιάλ που θα διακριθούν οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Θα συμβεί εδώ ό,τι συμβαίνει με τις ευρωπαϊκές ομάδες όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο γίνεται στην Ευρώπη».

Καταλήγοντας, ο Βραζιλιάνος στάθηκε και για την κριτική που ασκείται στην εθνική Βραζιλίας: «Πάντα αυτό συμβαίνει. Όσο η ομάδα κερδίζει τόσο αυξάνονται οι κριτικές. Είναι ανεξήγητο. Εγώ πιστεύω ότι η Βραζιλία παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παίζει ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Πηγή: sport-fm.gr