Δωρεάν τατουάζ στους οπαδούς της κάνει δώρο η νέα πρωταθλήτρια του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, Ατλέτικο Μινέιρο, για να γιορτάσουν την πρώτη τους κατάκτηση τίτλου εδώ και μισό αιώνα, όπως ανέφερε χθες, Πέμπτη (2/12) ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Μπέλο Οριζόντε.

Ο σύλλογος κέρδισε το τρόπαιο της Serie A το βράδυ της Πέμπτης νικώντας την Μπαϊα με 3-2 και ο χορηγός της ομάδας είπε στους φιλάθλους ότι θα πληρώσει για δωρεάν τατουάζ την επόμενη εβδομάδα, ανέφερε το «Radio Itatiaia».

Ο χορηγός, η κατασκευαστική εταιρεία MRV, πρόκειται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σήμερα, Παρασκευή. Δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τι μέγεθος ή σχέδια προτίθεται να πληρώσει, ούτε αν θα εμφανιστεί το λογότυπο της εταιρείας, το οποίο θα κοσμεί επίσης το νέο γήπεδο που κατασκευάζεται αυτήν την στιγμή για τον σύλλογο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Αυτή η δράση, η οποία αρχίζει τις 9 το πρωί στην έδρα της Galo (παρατσούκλι της ομάδας), θα είναι με σειρά προτεραιότητας», ανέφερε στην ιστοσελίδα του το «Radio Itatiaia».

Ο σύλλογος κέρδισε το πρωτάθλημα Βραζιλίας για πρώτη φορά από το 1971 και χιλιάδες οπαδοί βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν με πυροτεχνήματα σε όλη την πόλη.