Ο Λούκα Ρομέρο, με το ιδιαίτερο μαλλί του που παραπέμπει σε άλλη εποχή, πάτησε χορτάρι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και έγινε ο νεότερος παίκτης που κάνει ντεμπούτο στην ιστορία της La Liga.

Το ματς της Μαγιόρκα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε κριθεί και έτσι ο Βιθέντε Μορένο αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στο… βρέφος της αποστολής να ανοίξει τα φτερά του στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο λόγος για τον γεννηθέντα στις 18 Νοεμβρίου του 2004 (!) εξτρέμ, Λούκα Ρομέρο, ο οποίος στα 15 του χρόνια έλαβε το βάπτισμα του πυρός με την ομάδα από τις Βαλεαρίδες Νήσους και έγραψε ιστορία ως ο νεότερος που ντεμπουτάρει στην ιστορία της La Liga. Ένα ρεκόρ που κρατούσε για 81 ολόκληρα χρόνια και το είχε Σανσόν της Θέλτα Βίγκο από τον Δεκέμβριο του 1939 όταν είχε παίξει σε ηλικία 15 ετών και 255 ημερών.

Μπορεί στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε να μην πρόλαβε να ξεδιπλώσει τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ένας από τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς της χώρας, αλλά σίγουρα ο Αργεντίνος έφηβος κέρδισε έξτρα πόντους συμπάθειας από το κοινό, χάρη στο μαλλί του που είναι βγαλμένο από τα 90s.

Πηγή: gazzetta.gr