Ο Γιούργκεν Κλοπ συμπληρώνει 200 παιχνίδια στον πάγκο της Λίβερπουλ, στο αποψινό κρισιμότατο ματς με την Τσέλσι και οι «κόκκινοι» ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό σκίτσο με στιγμές που έχουν μείνει στη μνήμη των οπαδών του κλαμπ.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει κερδίσει το στοίχημα που έβαλε όταν ανακοινώθηκε από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ για ν’ αντικαταστήσει τον Μπρένταν Ρότζερς.

«Να μετατρέψουμε τους αμφισβητίες σε… πιστούς» είχε αναφέρει και το έχει ήδη κάνει, αφού ο κόσμος είναι στο πλευρό του και η ομάδα είναι πλέον διεκδικήτρια της κορυφής στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Από εκείνη την ατάκα λοιπόν, τον πανηγυρισμό με τον Μανέ στο «Έμιρεϊτς» σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ, στα… σπασμένα γυαλιά που είχε αποκομίσει σε έξαλλο πανηγυρισμό για γκολ κόντρα στη Νόριτς, την τρομερή πρόκριση εις βάρος της πρώην του, Μπορούσια Ντόρτμουντ, την υπογραφή του Φαν Ντάικ, τον τελικό του Champions League στο Κίεβο και τη μεταγραφή του Άλισον.

Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στο εντυπωσιακό σκίτσο που δημοσιεύθηκε στα social media της Λίβερπουλ λίγες ώρες πριν από το ματς με την Τσέλσι, με την σημείωση πως: «Είμαστε η Λίβερπουλ και αυτό σημαίνει πολλά…».

Πηγή: gazzetta.gr