Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει κάποιους οπαδούς της Τσέλσι, εκτός «Στάμφορντ Μπριτζ», να τραγουδούν ένα σύνθημα στο οποίο αποκαλούν τον Μοχάμεντ Σαλάχ βομβιστή.

Αυτή η κίνηση από τους υποστηρικτές των «μπλε» θεωρήθηκε ρατσιστική, καθώς θεωρείται πως εκτός του Αιγύπτιου επιθετικού, στοχοποιεί τον κάθε μουσουλμάνο ως τρομοκράτη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν μέχρι και οργισμένες αντιδράσεις στα social media.

Η Τσέλσι με ανακοίνωσή της τόνισε πως δεν έχουν καμιά θέση ανάμεσα στους οπαδούς της τέτοιοι άνθρωποι και ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τους εντοπίσει και να τους απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδό της.

Από την πλευρά της, η Λίβερπουλ εξέδωσε και εκείνη ανακοίνωση, μέσω της οποίας κάνει λόγο για «διακρίσεις εναντίον ενός ποδοσφαιριστή μας» μέσω αυτού του βίντεο και επισήμανε ότι αυτό που συμβαίνει είναι «επικίνδυνο και ενοχλητικό».

Αφού κάλεσε αυτού του είδους οι συμπεριφορές να στηλιτευτούν, ευχαρίστησε τη διοίκηση τους «μπλε» για την άμεση καταδίκη του συμβάντος και για τα μέτρα που θα λάβουν.