Ο Άρης τρέχει την υπόθεση Καμαρά με τους «κίτρινους» να είναι κοντά σε συμφωνία με την Φούλαμ και μένει να τα βρει με την πλευρά του 26χρονου φορ.

Από την πρώτη στιγμή ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αποτελούσε τον μεγάλο στόχο του Άρη για την επιθετική γραμμή. Παρά το μεγάλο κόστος της απόκτησης του 26χρονου φορ από την Μαυριτανία, ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν τον έβγαλε ποτέ από το μυαλό του παρά το γεγονός πως κάποια στιγμή είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Η επιμονή του ισχυρού άνδρα των «κίτρινων» για τον Καμαρά φαίνεται πως βρίσκει αποτέλεσμα αφού οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η πρόταση του Άρη στην αγγλική ομάδα για την σταδιακή αποπληρωμή του ποσού της μεταγραφής έγινε δεκτή κάτι που σημαίνει πως πλέον ανοίγει ο δρόμος για μια πιθανή συμφωνία.

Βέβαια, ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, αφού τώρα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει με τον Άρη να προσπαθεί να βρει σημείο ταύτισης μαζί του ώστε ο παίκτης να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Θεσσαλονίκη.

Πηγή: gazzetta.gr