Με αυτογκόλ του Σπαρβ ο ΟΦΗ πέρασε με 1-0 από την έδρα της ΑΕΛ, η οποία παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν τον έλεγχο μετά το πρώτο 10λεπτο, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με το άστοχο πλασέ του Σαρδινέρο σε τετ α τετ στο 25′. Το πρώτο ημίχρονο τελικά βγήκε χωρίς γκολ, αλλά το δεύτερο μπήκε με τέτοιο.

Στο 58′. ο Μπαλογιάννης εκτέλεσε το φάουλ και ο Σπαρβ στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του Νάγκι, με τον ΟΦΗ να παίρνει έτσι το προβάδισμα (0-1). Η ΑΕΛ θα μπορούσε να ισοφαρίσει άμεσα, στο 61′, αλλά ο Σωτηρίου μπλόκαρε το σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς και οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν στη συνέχεια του παιχνιδιού να πιέσουν πειστικά και να σκοράρουν.

Έτσι, η ομάδα της Λάρισας παρέμεινε στην προτελευταία θέση, ενώ ο ΟΦΗ με το τρίποντο που πήρε πήγε στους 15 βαθμούς και στην 6η θέση.

ΑΕΛ: Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μπέρτος (63′ Γλυνός), Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς (80′ Ζαχαράκης), Φίλιπ, Πινακάς (56′ Τρούγιτς), Ντουρμισάι (56′ Γιουνές), Πλατέλλας.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Ουές, Διαμαντής, Βούρος, Γιαννούλης, Λυμπεράκης (86′ Κοροβέσης), Στάικος, Μεγιάδο, Στάρτζεον, Μπαλόγιαννης (78′ Γιάννου), Σαρδινέρο.