Οι κίνδυνοι που υπάρχουν για τους ποδοσφαιριστές στα γήπεδα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων είναι πολλοί και οι τραυματισμοί πάντα ελλοχεύουν. Μάλιστα, σε νομούς όπως οι Σέρρες, που παίζουν παντού ποδόσφαιρο και σχεδόν κάθε χωριό έχει το δικό τη δική της ομάδα και το δικό του γήπεδο, δεν δημιουργεί έκπληξη το να συμβεί κάποιο απρόοπτο.

Ωστόσο, να να μεταφερθεί κάποιος ποδοσφαιριστής στο νοσοκομείο με κλειστό βανάκι ψησταριάς, δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο.

Πιο συγκεκριμένα, στο 91ο λεπτό του αγώνα, στον αγώνα Ροδόπολη-Καπνόφυτο, ένας ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων τραυματίστηκε στον αυχένα, μετά από  σύγκρουση με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Λόγω έλλειψης ασθενοφόρου, για τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας  Ροδόπολης χρησιμοποιήθηκε κλειστό βανάκι ιδιώτη, αφού προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με την άμεση επέμβαση γιατρών του γηπέδου.

Μετά την παραμονή του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ο αθλητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για περισσότερες εξετάσεις, για προληπτικούς λόγους, όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο Δαμιανός Υφαντίδης, που ασχολείται ενεργά με το άθλημα στην περιοχή.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που στην περιοχή της Ροδόπολης συμβαίνει μεταφορά τραυματισμένου αθλητή με αυτόν τον τρόπο, καθώς σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση, παρόμοια μεταφορά έγινε και σε περσινό αγώνα στα Πορόια.