Η 7η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, την ΑΕΚ να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Βόλο μια εβδομάδα πριν τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό, ενώ, μεγίστης σημασίας είναι το ματς Πανιωνίου – Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός που ακόμα ψάχνει… γιατρικό για τις «πληγές» του και η ισορροπία είναι κάτι που αγνοείται στα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή, επισκέπτεται το Περιστέρι όπου θα κοντραριστεί με τον Ατρόμητο των δύο σερί νικών στα τελευταία ισάριθμα ματς.

Οι «πράσινοι», ανανέωσαν με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου και έτσι έλυσαν ένα από τα μεγάλα τους φετινά θέματα, ωστόσο, απομακρύνθηκε ο Νίκος Νταμπίζας από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, σε μια κίνηση που παίρνει μορφή αρνητικής συνέπειας για όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης». Η «Ένωση» προέρχεται από ένα κακό 0-0 με την ΑΕΛ σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, για τον οποίο έγιναν εργασίες ώστε να διορθωθεί η κατάσταση που επικρατούσε και δεν τιμούσε σε καμία περίπτωση τους «βυσσινί». Δυο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα για τους Βολιώτες από Ξάνθη και Ατρόμητο.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει η μεγάλη «μάχη» του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, με τους Νεοσμυρνιώτες ακόμα να μην έχουν «σβήσει» την τιμωρία των βαθμών και να βρίσκονται υπό το μηδέν. Οι Αρκάδες από την πλευρά τους έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μόλις τρεις βαθμούς από τη νίκη επί του Ατρόμητου και δεν βρίσκονται σε καθόλου καλά φεγγάρια…

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τη Λαμία στην Τούμπα έχοντας πάντα στο μυαλό του το κυνήγι της κορυφής και γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού από τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ, η Ξάνθη που βρίσκεται στο +1 από τον «δικέφαλο του βορρά», υποδέχεται τον Άρη…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/10

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1

Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-2

Κυριακή 20/10

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης (16:45, Novasports2)

Ξάνθη – Άρης (17:00, ΕΡΤ)

ΠΑΟΚ – Λαμία (18:00, PAOK TV)

ΑΕΚ – Βόλος (19:30, Novasports1)

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (20:00, ΕΡΤ)