Το μπάχαλο με την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος συνεχίζεται, με τρία παιχνίδια για την 1η αγωνιστική της Super League 1 να βρίσκονται στον… αέρα, καθώς η ΕΡΤ φέρεται να διαμήνυσε χθες, Τετάρτη 21 Αυγούστου, προς τη διοργανώτρια Αρχή πως δεν θα τα μεταδώσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, η κρατική τηλεόραση δεν δείχνει πρόθυμη να δείξει τα παιχνίδια Λαμία-Παναθηναϊκός Άρης-ΟΦΗ και Ατρόμητος-Λάρισα, σε μια -πιθανότατα- κίνηση τακτικής, αφού έχει στόχο να κρατήσει τις τέσσερις από τις πέντε ομάδες που έχουν συμβόλαιο μαζί της (Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός και Ξάνθη), με μείωση των χρημάτων που θα τους καταβάλει κατά 12%.

Όσο για τη Λαμία και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, φέρεται έτοιμη να πάρει «μεταγραφή» για τη Nova, που διατηρεί τα δικαιώματα των υπόλοιπων ομάδων, πλην ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Πάντως, όπως τονίζεται, έστω και τελευταία στιγμή αναμένεται να βρεθεί λύση.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Nova ετοιμάζει να καταθέσει νέα πρόταση στους νταμπλούχους Ελλάδας, των οποίων το παιχνίδι της πρεμιέρας στη Super League 1 με τον Παναιτωλικό, στην Τούμπα, θα μεταδοθεί μέσω της πλατφόρμας PAOK TV.