Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα εγκατέστησαν βαρύ κλίμα στον Άρη με τον Σάββα Παντελίδη να έχει στο μυαλό του και το ενδεχόμενο της παραίτησης.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου του Θόδωρου Καρυπίδη, ο τελευταίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την αγωνιστική εικόνα του Άρη αλλά και την πρόθεσή του να στηρίξει τον Σάββα Παντελίδη. Άφησε να εννοηθεί ότι περίμενε άμεση βελτίωση της ομάδας, αυτή δεν ήρθε  στη Λιβαδειά και υπό το βάρος των αρνητικών αποτελεσμάτων αλλά και της έντονης αντίδρασης του κόσμου, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ζήτημα προπονητή στον Άρη. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που και ο ίδιος ο 53χρονος προπονητής φανέρωσε την πρόθεση παραίτησης από την τεχνική ηγεσία μετά την ήττα στη Λιβαδειά.

Επί Σάββα Παντελίδη στην τεχνική ηγεσία και σε οκτώ παιχνίδια, επτά στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος (σ. σ. ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Λάρισα, Λεβαδειακός) αλλά και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, ο απολογισμός είναι δυο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, μεταξύ αυτών και του αποκλεισμού στο Κύπελλο. Ο ίδιος ο 53χρονος προπονητής νιώθει την έντονη πίεση και την ευθύνη και πλέον οι επόμενες ώρες θα κρίνουν το μέλλον αυτής της συνεργασίας.

Πηγή: gazzetta.gr