Η κλήρωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο Μονακό έδωσε την ευκαιρία στον Τάκη Μπαλτάκο να συναντηθεί ξανά με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, από τον οποίο ζήτησε τη βοήθεια της UEFA ώστε να έρθουν elite διαιτητές για τα μεγάλα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τα είχε πει πρόσφατα από κοντά με τον ομόλογό του της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με αφορμή το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο Καραϊσκάκη και τώρα συναντήθηκαν ξανά στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Champions League.

Μια συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Μπαλτάκος ζήτησε ξανά τη συνδρομή της UEFA ώστε να έρθουν elite διαιτητές για τα μεγάλα παιχνίδια της Super League 1.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής…

«Συνάντηση με τον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν είχε σήμερα στο Μονακό, στο περιθώριο των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε εκ νέου τη συνδρομή της UEFA για την αποστολή διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας στην Ελλάδα. Συμφωνήθηκε η υποβολή σχετικού αιτήματος από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και κατόπιν αυτού, ο κ. Τσέφεριν θα επανεξετάσει το όλο θέμα».