Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο δεύτερο γύρο του US Open, του σπουδαίο τουρνουά τένις που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη κόντρα στον Ντόμινικ Στρίκερ και με την ευκαιρία μίλησε στο τηλεοπτική δίκτυο ESPN για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε ότι γνωρίζοντας ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι «σούπερ φαν του Λιονέλ Μέσι» πως του φάνηκε η μεταγραφή του Αργεντινού στην Ίντερ Μαϊάμι κι ο αντίκτυπος που ήδη έχει προκαλέσει στο ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκάλυψε πως κατενθουσιάστηκε όταν ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη μετεγγραφή και ανέφερε ότι είναι το όνειρό του να τον συναντήσει και να μιλήσουν για 2-3 λεπτά.

«Τα έχω δει όλα. Έχω δει όλα τα παιχνίδια. Ήμουν οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι πριν έρθει ο Μέσι. Είναι η ομάδα από τις ΗΠΑ που υποστηρίζω. Όταν είδα ότι ερχόταν, ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος», τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που τα ξημερώματα της Τρίτης ξεπέρασε με 3-0 σετ το εμπόδιο του Μίλος Ράονιτς στον πρώτο γύρο του US Open.

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Είναι απλός και όμορφος άνθρωπος, όχι απλώς αθλητής. Θαυμάζω πολλά πράγματα για τον Μέσι και ελπίζω να μπορέσω να τον συναντήσω για να μιλήσουμε για 2 ή 3 λεπτά, θα ήταν το όνειρό μου. Είχα την ευκαιρία να δω έναν αγώνα από κοντά με τους New York Red Bulls, αλλά δεν μπόρεσα γιατί ήμουν απασχολημένος. Όταν βρεθώ στο Μαϊάμι σίγουρα θα πάω να τον δω», πρόσθεσε.

https://twitter.com/ESPNmx/status/1696595104754999555