Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣ Γιάννινα, Βαγγέλης Αγγελής, στον SUPER FM και την εκπομπή «Επικίνδυνη Ζώνη» με τους Ν. Σκούμπο και Θανάση Μυριούνη.Ο κ. Αγγελής επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΣ για κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ, σε φιλολογικό όμως επίπεδο, ενώ ακόμα μίλησε για όσους τον πίκραναν, το μέλλον του Ντεμόλ, την περιορισμένη προσέλευση φιλάθλων και την τιμωρία της έδρας. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις μεταγραφές και την πληρότητα που παρουσιάζει ο ΠΑΣ: «Ο πρόεδρος αρέσκεται στις εκπλήξεις, αλλά αυτή τη φορά είμαστε πιο οργανωμένοι και σοφότεροι και κοιτάμε παίκτη μόνο στη θέση του επιθετικού. Θα φύγει ο Κουτσοσπύρος κι εκεί μας μένει ένα κενό. Αξιολογεί κάποιες περιπτώσεις ο κ. Ντεμόλ και με τη δική του εισήγηση θα κινηθούμε στην ανάλογη κατεύθυνση».

Για τα φαβορί της απευθείας ανόδου: «Είναι πολύ νωρίς να χρίσουμε φαβορί ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό. Θα χρειαστούν ενδεχομένως και πάνω από 72-73 βαθμοί, όπως πάνε τα πράγματα. Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ο πρωταθλητής χειμώνα δε μου λέει τίποτα ως τίτλος, όποιος κι αν τον κατακτήσει. Σημασία έχει να είσαι τον Μάιο σε μία από τις δύο θέσεις, ώστε να γίνει και καλύτερος προγραμματισμός το καλοκαίρι και να υπάρχει περισσότερος χρόνος».

Για την τιμωρία της έδρας: «Πλέον δεν είναι ένα θέμα που συζητάει μόνο ο κόσμος των Ιωαννίνων. Οι φίλαθλοι σε όλη την Ελλάδα βλέπουνε και καταλαβαίνουνε. Ο κ. Χριστοβασίλης είναι πικραμένος από αυτήν την απόφαση, αλλά δε θα μείνει και με σταυρωμένα τα χέρια. Έχει αποκτήσει την εμπειρία που χρειάζεται και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν μαζί με τους νομικούς συμβούλους για να αρθεί αυτή η άδικη τιμωρία, όπως χαρακτηρίζεται και από πολλούς εκτός ομάδας, σε διάφορους ποδοσφαιρικούς κύκλους».

Για τα ονόματα που ακούστηκαν από τον ΠΑΟΚ και αν ισχύουν: «Έχω καλούς φίλους στον ΠΑΟΚ, γνωριζόμαστε χρόνια με τον Ζαγοράκη και τον Κωνσταντινίδη. Όντως έγινε μία κουβέντα για κάποιους παίκτες και μας ρώτησαν κι εκείνοι για δικούς μας, αλλά παίκτες να φύγουν από τον ΠΑΟΚ να έρθουν στη Β~apos; Εθνική δεν είναι εύκολο. Ρωτήσαμε πιο πολύ για τον Παπάζογλου, λιγότερο για τον Φιλομένο, που έχει πολύ υψηλό κασέ και καθόλου για τον Κουτσιανικούλη. Ρώτησαν κι εκείνοι για δικούς μας παίκτες κι εκεί έμεινε η κουβέντα».

Για Κεϊτά και Ντε Βινσέντι, για τους οποίους γίνεται πολύς λόγος τελευταία: «Επανειλημμένως μας έχουν ρωτήσει από κάποιες ομάδες, αλλά και οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών έχουν φέρει προτάσεις από το εξωτερικό. Εμείς από την πλευρά μας κρατάμε χαμηλούς τόνους. Υπάρχει, όμως, πράγματι ενδιαφέρον από ομάδες».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος από τις επιλογές του καλοκαιριού: «Μου έχουν κολλήσει διάφορα, ότι είμαι λαμόγιο, ότι κονομάω και πολλά ακόμα. Εγώ όμως δεν έμαθα τους ποδοσφαιριστές όταν έκαναν όνομα. Τους ξέρω από μικρούς. Τον Τάτση, για παράδειγμα, τον γνωρίζω από 16 ετών.

Μπορώ, όμως, να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει με εμένα, γιατί μικρός είχα ασχοληθεί με τα συνδεσμικά σε μία ομάδα κι επειδή μου αρέσει να ακούω τους συνδέσμους και τις απόψεις που υπάρχουν, ίσως αυτό δεν αρέσει σε κάποιους στα Γιάννενα και με έχουν βγάλει κολλητό των Blue Vayeros.

Αργότερα άκουσα πολλά για τον Ριμόλντι και τον Όγιος, αλλά τώρα δικαιώνομαι σε κάποια πράγματα. Νύχτα έφυγε από τις Σέρρες και από την Κύπρο. Πολλοί μέσα στην ομάδα ήξεραν τι συνέβαινε. Εγώ ποτέ δε θα έβαζα τον Χριστοβασίλη να υπογράφει κλειστά τριετή συμβόλαια και μετά να πληρώνει υπέρογκες αποζημιώσεις. Ρωτήστε τι προμήθειες έχει πληρώσει ο κ. Χριστοβασίλης και τι προμήθειες πληρώνουν οι άλλοι.

Εγώ είμαι στα Γιάννενα για να κάνω αυτά που θέλει ο εκάστοτε προπονητής. Απλώς το καλοκαίρι ήρθαν και κάποια παιδιά όπως ο Πάντος, ο Σκούφαλης, ο Κυριάκος κτλ».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ντεμόλ: «Υπάρχει άψογη συνεργασία. Όταν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι μας ακούει και τον ακούμε προσεκτικά. Του αρέσει πολύ η δουλειά, ξέρει καλά την αγορά σε Γαλλία και Βέλγιο και έχει πολλούς φίλους. Μέχρι τέλη Ιανουαρίου σίγουρα θα γίνει ραντεβού, αν δεν προκύψει κάτι απρόβλεπτο. Το να συνεχίσουμε μαζί είναι κάτι που το θέλουμε και οι δύο πλευρές».

Για το θέμα του ιδιόκτητου γηπέδου και των βοηθητικών: «Παρά τα περιορισμένα φέτος έσοδα, φτιάχτηκε ο αγωνιστικός χώρος και αγοράστηκε νέο πούλμαν. Η επόμενη ενέργεια είναι τα βοηθητικά, γιατί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα εκεί. Έχουν δίκιο τα παιδιά, ότι δεν μπορούν να βγάλουν την ίδια ένταση σε πλαστικό γήπεδο».

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: «Πρέπει ο πρόεδρος να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με αυτό το θέμα. Βλέπετε ότι με την κρίση κι άλλες ομάδες έχουν προβλήματα. Πρέπει όμως να βρούμε λύσεις, να έρθει ο πρόεδρος περισσότερο στα Γιάννενα και όσοι ασχολούνται με το επικοινωνιακό κομμάτι, πρέπει να φέρουν κοντά τον κόσμο.

Και κάτι τελευταίο: η ομάδα δεν έχει χρέη. Αυτά πρέπει να τα λέτε και να τα επισημαίνετε σε αυτές τις περιόδους. Να δούμε πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα, που πέντε-έξι ομάδες μόνο αντέχουν. Οι ομάδες της Αθήνας που δεν έχουν και κόσμο, έχουν μεγαλύτερα προβλήματα».