Το «The Fallon Hotel Alkmaar» το ελληνικό κοινό το έμαθε το περσινό καλοκαίρι αφού εκεί έμεινε η ΑΕΚ όσο ήταν στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και φέτος ήταν η σειρά της Λαμίας να δουλέψει εκεί ενόψει της νέας σεζόν και να βγάλει, φυσικά, την ομαδική αναμνηστική φωτογραφία.

Από το 1884 μέχρι το 2012, μέχρι πρόσφατα δηλαδή, λειτουργούσε σαν φυλακή. Από εκεί και πέρα, από το 2012 κι έπειτα, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο και πρόκειται, όντως, για ένα ξενοδοχείο που σε κερδίζει λόγω της ιστορίας του και φυσικά της αρχιτεκτονικής του.

Για την ΑΕΚ, μάλιστα, αποδείχθηκε και γούρικο, αφού εκεί ήταν η βάση της ομάδας πριν ένα χρόνο, στην καλοκαιρινή προετοιμασία στην οποία ο Ματίας Αλμέιδα έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία της ομάδας που κατέκτησε τελικά τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο Ελλάδας.

Τώρα, ένα χρόνο μετά, ήταν η σειρά της Λαμίας να πάει στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άλκμααρ για την προετοιμασία της, αποφασίζοντας να μείνει στο ξενοδοχείο-φυλακή στο οποίο έβγαλαν όλοι μαζί και την αναμνηστική φωτογραφία.

Λαμία