Το φιλικό με την Ουτρέχτη ήταν το τελευταίο για την ΑΕΚ στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, με τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του να βγάλουν μια φωτογραφία που παραπέμπει στο… Prison Break, αφού η αποστολή έμενε σε ξενοδοχείο που ήταν φυλακή.

Οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους στην Ολλανδία και τα πηγαν πολύ καλά, σύμφωνα με όσα λέει ο προπονητής τους. Και μάλλον δεν έχει και άδικο, αφού η εικόνα της ομάδας στα φιλικά, με δεδομένο το πόσο νωρίς είναι ακόμη, ήταν αρκετά καλή.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ θα συνεχίσει πλέον τη δουλειά της στην Αθήνα, αλλά πριν αναχωρήσει από την Ολλανδία, φρόντισε να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία. Μια αναμνηστική φωτογραφία στο ξενοδοχείο στο οποίο έμενε η αποστολή, το «The Fallon Hotel Alkmaar», το οποίο από το 1884 ως το 2012 λειτουργούσε σαν φυλακή.

Κάτι που θα μπορούσε και να το μαντέψει κανείς βλέποντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media η ΠΑΕ και η οποία, όπως αναφέρεται και στη σχετική λεζάντα, παραπέμπει στη δημοφιλή αμερικάνικη σειρά Prison Break.