Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Τσέλσι για την απόκτηση του Μπάμπα Ραχμάν και ο Γκανέζος αριστερός μπακ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (9/7) για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή, επιστρέφοντας στον δικέφαλο του βορρά δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Ο Μπάμπα Ραχμάν είχε αγωνιστεί στους Ασπρόμαυρους ως δανεικός από τους Λονδρέζους αλλά τώρα έρχεται με κανονική μεταγραφή, έχοντας συμφωνήσει εδώ και μέρες με την πρόταση που του έγινε.

Το μόνο που απέμενε, επομένως, για να κλείσει και επισήμως το deal ήταν τα τυπικά και γι’ αυτό τον λόγο ο παίκτης ήρθε στη Θεσσαλονίκη σήμερα (9/7) και μετά τις ιατρικές εξετάσεις, τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις θα αναχωρήσει για την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να αρχίσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του, ο Γκανέζος είπε τα εξής: «Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω την ομάδα αλλά και την πόλη και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ».