Τα μηνύματα το τελευταίο 24ωρο ήταν θετικά σε ό,τι αφορά την παραμονή του Νόρντιν Άμραμπατ στην ΑΕΚ και η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 36χρονος Μαροκινός εξτρέμ είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ολλανδία αλλά καμία από τις προτάσεις που βρήκε δεν ήταν τόσο καλή ώστε να πειστεί πως θα κάνει και το σωστό για τον ίδιο.

Έτσι, οι πιθανότητες παραμονής του στην Ένωση αυξάνονταν συνεχώς, μέχρι που τελικά αυτή η παραμονή οριστικοποιήθηκε με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νόρντιν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός ακραίος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021 και έχει αγωνιστεί συνολικά σε 65 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας 14 γκολ και 8 ασίστ στο ενεργητικό του, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν 2022-23.

Νόρντιν, συνεχίζουμε μαζί!, ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.