Η πρώτη περίοδος ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας από τους περσινούς κατόχους ολοκληρώθηκε στην ΑΕΚ και από την Παρασκευή (30/6) αρχίσει η δεύτερη που αφορά τις θύρες 46, 47 και 48, με την ΠΑΕ να ενημερώνει ότι υπάρχει ήδη sold out στα πιο ακριβά και συγκεκριμένα στα VVIP διαρκείας, αξίας 7.000 ευρώ.

Ότι θα έφευγαν με τρελό ρυθμό τα πιο φθηνά διαρκείας ήταν δεδομένο, αφού η OPAP Arena αποτελούσε εξαρχής κίνητρο για όλους και στη συνέχεια προστέθηκε και το θέαμα που προσφέρει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, η οποία τελικά έκανε νταμπλ.

Είναι δεδομένο, επομένως, ότι τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ θα εξαντληθούν και αυτό έχει ήδη συμβεί σε ό,τι αφορά τα πιο ακριβά, αυτά που κοστίζουν 7.000 ευρώ. Όπως, λοιπόν, ενημέρωσε η ΠΑΕ, στη συγκεκριμένη κατηγορία των διαρκείας υπάρχει ήδη sold out.

Εκτίμηση, πάντως, για τον αριθμό των διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής δεν μπορεί να γίνει αφού είναι σε εξέλιξη και η πώληση αυτών των οργανωμένων συνδέσμων, με την ενημέρωση της ΠΑΕ πριν μία εβδομάδα, πάντως, να κάνει λόγο για αύξηση, σε σχέση με πέρυσι, της τάξης του 35% σε ό,τι αφορά τον ρυθμό διάθεσης.