Άλλαξαν τα δεδομένα για τον Αντωνίου

Δεν έγινε δεκτή η παραίτησή του…


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
15:58
28/12/2010
Άλλαξαν τα δεδομένα για τον Αντωνίου
1
loading

Ο Κώστας Αντωνίου παραιτήθηκε από το πόστο του στον Παναθηναϊκό, αλλά η παραίτηση του δεν έγινε δεκτή και ο football manager του «τριφυλλιού» ζήτησε λίγες μέρες για να το σκεφτεί.

Ο α’ αντιπρόεδρος της ομάδας -και γενικός διευθυντής- Δημήτρης Γόντικας ολοκλήρωσε το ραντεβού του με τον Κώστα Αντωνίου, με τον δεύτερο να υποβάλει την παραίτηση του. Όμως, αυτή δεν έγινε δεκτή καθώς σε λίγες μέρες ανοίγει η μεταγραφική περίοδος.

Ο Δημήτρης Γόντικας προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, ο οποίος δείχνει να είναι αποφασισμένος να πει το οριστικό «αντίο» στο Τριφύλλι μετά την αποχώρηση και του Νικόλα Πατέρα. Ο Κώστας Αντωνίου ζήτησε μερικές μέρες για να σκεφτεί το όλο ζήτημα και την παραίτηση του. Έτσι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος.

Ο κύριος λόγος που φαίνεται να οδηγεί τον Αντωνίου προς την έξοδο είναι οι εγγυήσεις που δεν έχει για να ξοδευτούν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Συνεπώς ο Αντωνίου, για να μην εκτεθεί με όσους έχει κάνει επαφές, διάλεξε την πόρτα της εξόδου. Επίσης, γίνεται αναφορά στο ότι έχει απογοητευτεί από τη σκληρή κριτική προς το πρόσωπό του (κυρίως από τον κόσμο), τις συνεχείς διαμάχες των μετόχων, αλλά φέρεται να σκέφτηκε πως χωρίς τον Πατέρα δεν θα υπάρχει εμπιστοσύνη από τη διοίκηση.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar costas2by4

    ΟΚ, ας μη γίνει δεκτή η παραίτηση κάποιου που έτρεξε να αγοράσει τον Μελίσση του ΠΑΟΚ πριν μερικά χρόνια, έναντι ενός καραβιού χρημάτων...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει