Κάθε μέρα προκύπτει και ένα διαφορετικό σενάριο, πλέον, σε ό,τι αφορά το πού θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας και υποψήφια είναι και η Πολωνία, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας φέρεται να έχει δώσει θετική απάντηση στην ΕΠΟ σε ό,τι αφορά το γήπεδο της Ζαγκλέμπιε Λουμπίν.

Η… περιπλάνηση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη προκειμένου να βρεθεί ένα γήπεδο για να γίνει ο τελικός του κυπέλλου συνεχίζεται και ίσως τελικά η λύση να δοθεί από την Πολωνία.

Εκεί, ο έγκυρος δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, υποστηρίζει ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έχει μιλήσει με την ΕΠΟ και έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για να γίνει το ματς στις 24 Μαΐου στην πόλη Σοσνόβιετς και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ζαγκλέμπιε Λούμπιν, χωρητικότητας 16.068 θεατών.

Πέραν της Πολωνίας, υπάρχουν ως γνωστόν και οι περιπτώσεις της Ρουμανίας και της Αλβανίας, ενώ δεν αποκλείεται η ΕΠΟ να κάνει μια τελευταία προσπάθεια και για το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά η τοπική Αρχή θα ανάψει το πράσινο φως.