Ο Ντουέιν Μπέικον δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό επειδή υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, με τον ίδιο να προχωράει σε μια μυστηριώδη ανάρτηση στα social media λίγες ώρες μετά και να δίνει, τελικά, συνέχεια σήμερα (26/4) με νέες αναρτήσεις.

Ο Αμερικανός γκαρντ των πράσινων έχει δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του και στο πρόσφατο παρελθόν, οπότε λογικό είναι στις τάξεις της ομάδας να υπάρχει εκνευρισμός. Εκνευρισμός, όμως, υπάρχει, όπως φαίνεται, και στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος επανήλθε με νέες αναρτήσεις στα social media.

Αναρτήσεις που μπορεί να τις ερμηνεύσει όπως θέλει ο καθένας, με τον Μπέικον να μην ξεκαθαρίζει ευθέως τι ακριβώς έγινε και αποκλείστηκε από την αποστολή για τον αγώνα στη Ρόδο.

Ανάρτηση Ντουέιν Μπέικον

«Είμαι τόσο παρεξηγημένος που δεν βγάζει νόημα αλλά ορκίζομαι πως όλα έχουν να κάνουν με τη δουλειά κάθε φορά που βρίσκομαι στο γήπεδο. Η θέλησή μου να κερδίζω είναι πάντα εκεί. Η δουλειά που ρίχνω είναι πάντα εκεί. Δεν θα τους αφήσω να με κοροϊδέψουν σαν να μην αξίζω τα χτυπήματα και τις μελανιές που έχω φάει! Αυτός ο πόνος έχει να κάνει με κάτι που πραγματικά αγαπώ να κάνω. Να είστε ευλογημένοι», ανέφερε στην πρώτη ανάρτησή του ο Αμερικανός, για να επανέλθει αμέσως μετά με ακόμη μία, στην οποία έγραψε τα εξής…

«Ποτέ μην είστε ασεβείς σε κάποιον με καλή καρδιά, ο οποίος έκανε τα πάντα για να είστε καλά όταν κανείς άλλος δεν ήταν εκεί».

Ανάρτηση Ντουέιν Μπέικον